🎗Mustafa Cengiz - Sayfa 195 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

🎗Mustafa Cengiz


Unal Aysal da onemli isler yapmistir simdi hakkini teslim etmek lazim. Unal Aysal batmis bir kulubu tekrar sahlandirdi. fb lilerin'dalga malzemesi olmusken tekrar one gecip bugunlere gelebildik. Her yonetimin iyi ve kotu yanlari olmustur ama neden bazi arkadaslarin Aysala bu kadar takik oldugunu anlayamiyorum. Kabul cok yanlis transferleri oldu ama tekrardan ulke futbolunun lokomotifi olabildiysek bunda Aysalin payi buyuk.
Ünal Aysal ne yaptı Allahaşkına? Bana kulübü ileri taşıyan bir projesini yazabilir misiniz?
 
Bu başkana ve yönetime başarılı demenin tek açıklaması dursun gibi tarihin görebileceği en kötü başkandan sonra gelmeleri ve hala dursun tehdidinin yakın olması birde fatih hocanın takımın basında olması kesinlikle Galatasarayin hakettiği bir yönetim olmaktan çok uzak bir geçiş süreci gibi ..
 
Gerçekten hangi yönetim olursa olsun taraftar arasında yapılan yorumlarda bu kadar uçurum olması çok enterasan..Tabiki olmaması lazım.

Rahmetli canaydın,polat, aysal,özbek ,cengiz...
Benim görüşü aralarından birisinin bile öne çıktığını düşünmüyorum.Hepsinin genel anlamda başarısız olduğunu düşünüyorum.
Başarıyı geçtim en acı olanı bu adamların Galatasarayın başına sırf egolarını tatmin etmek için geldiklerini düşünüyorum..
Hepsi sözde Galatasaraylı.

Şu an başımızda bulunan mustafa cengizi değerlendirirsek kesinlikle başarısız.

İlk önce geçen sene özellikle transfer dönemlerinde her zamanki gibi şampiyonluğu kaybetmek için ellerinden geleni yaptılar.Ama Galatasarayın ve Fatih terimin doğal winner yapısı devreye girdi ve şampiyon olduk.

Transfer dönemlerindeki başarısızlığın dışında, hala formaya güçlü sponsor bulunamadı.sezon içerisindeki hakemler hakkında olsun farklı konularda olsun açıklamalar hiç tatmin edici değil.amatör branşlar unutuldu.Hani Galatasarayın olduğu heryerde birinci olmak vardı.Hepsi palavra.Hadi diğer branşları geçtim basketbolda adam gibi bir sponsor hala bulunamadı.
Bu konuda unuttuğumu çok konu var aklımıza gelmiyor.Fakat genel anlamda karşımızda kesinlikle başarısız bir yönetim var.
Galatasarayın ve Fatih terimin bu winner yapısından,potansiyelinden senelerdir hiç bir başkan ve yönetici faydalanamadı.
Eğerki tam olarak faydalanılsaydı birde üstüne o kadar değerli araziler varken bu klübün kesinlikle ne bu kadar borcu olurdu nede avrupada bu kadar dibe vururduk..
Avrupada en azından ikinci kupayı çok rahat alırdık.

Son olarak o kadar eleştirdim.doğru yaptı işleride söylemek lazım.
bu yönetimin federasyon ve yayıncı kuruluşun yaptığı toplantıya katılmamasını son derece doğru buluyorum.
Yönetim açısından bu son derece başarılı bir hamledir.Bu hamleleri bundan önceki hiçbir başkan ve yönetim yapmıyordu.

Transfer konusunda hala zamanları var.yapacakları doğru 4,5 hamleyle hiçbir yönetimin başaramadığını gerçekleştirebilirler.
Aslında bu revizyon çok rahat yapılabilir.Ama senelerdir öyle çapsız yöneticiler geliyorki bir türlü bu fırsatı değerlendiremiyoruz.
 
Şu 5.yıldız fotoları umarım bir yerimizde patlamaz

Yasin-Hamza-Sneijder iş birliği olmasa kek kalıbı diye dalga geçilip durulacaktı aynı olayları yaşamayak
 
Üst Alt