🎗Mustafa Cengiz - Sayfa 239 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

🎗Mustafa Cengiz


Mustafa Cengiz: "Hastalığım sürecinde beni devamlı arayan ve doktorlarla süreci izleyen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a özel bir teşekkür etmek istiyorum. Hayatımda ilk defa bir insanla, bir camianın temsilcisiyle böylesine ilgilenen bir insan gördüm."
 
Mustafa Cengiz: "Bütün rahatsızlığım süresince 2-3 ağır operasyon geçirdim, onda bile ayıldığım andan itibaren Galatasaray'la birlikteydim. Biz bir namus yükü aldık, çocukluk aşkımızın yükünü aldık. Emanet insanın namusudur. Galatasaray da bizim namusumuzdur"
 
Hangi insan evladı bu kadar ağır sağlık sorunu olsa malulen emekli olur. Bu ne koltuk sevdası arkadaş. Sağlığın bu kadar mi değersiz? Bırak artık lütfen bırak. Galatasaraya zarar veriyorsun. Yardımcıların yönetemiyor.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Başkan son zamanlarda en sevdigim başkansın ama saglık durumundan ötürü kulüp başşız kaldı ve diger yöneticiler takıma sahip Çıkamadı bu durumu gören tff mhk ve diger takımlar hemen Harekete geçti bu yüzden hem kendin için hemde kulüp için acil seçime gitmelisin önünüzdeki yıl cl geliri yok zor bir yıl olcak
 
Üst Alt