🎗Mustafa Cengiz - Sayfa 241 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

🎗Mustafa Cengiz


Sağlık nedenlerini öne sürerek seçime gitmesi yerinde olur. Altinda Ali durust vs gibi kulubu idare edebilecek tarzda bir ikinci adam olsa idare edilebilinirdi ama altındaki adami biliyoruz. Su anda kulüp oyle bos viteste gidiyor gibi gorunuyor.
 
"Biz teknik kadronun bizden istediği hiçbir şeye hayır demedik! Arda kardeşimizin konusu gündeme gelene kadar..."
"Hocamızın istediği 30 kadar oyuncu için 70 milyon euroya yakın harcama yaptık.
Stoper çalışmalarımız var, bütün ana hedefimiz, teknik kadronun istediği en iyi kadroyu oluşturmak. Kadromuz, rakamsal açıdan baktığımızda Türkiye'nin çok üzerinde. 10 puan fark olan lidere baktığımızda, herhalde 6-7 katı. İnşallah bu kadro kalitesini sahaya da yansıtacağız ve şampiyon olacağız. " Ocak 2020.

Malum milletçe hafıza sıkıntımız var,bu yüzden hatırlatmakta yarar görüyorum.
 
Malesef ciddi bir ameliyat geçirdi, şu an yönetim diye birşey yok. Sağlık herşey'den önce gelir, bırakması lazım.

Önceden de yoktu ki, kendilerini koltukta tutan Fatih Terim'in varlığı olduğu için 2 senedir üstün kadrolara rağmen ucu ucuna, taraftar iteklemesiyle gelen şampiyonluklar, Avrupa'daki tüm elekliğe karşın onları tatmin etti. Yapmaları gereken Terim'i sonraki seçime yönlendirmek ve takımın başına ciddi bir taktisyen geçirmekti. Ama onlar koltuk sevdasına aksa da boksa da diyip Terim'in her şeyini yuttular ve sene başında yok gücüyle yapılan 120 milyonluk takım neticesinde Avrupa'da folloş olan, ligde deplasman galibiyetini 3 yıldır zaten hatırlamayan, maç kazanmayı da tamamen unutmuş bir takım ortaya çıkardılar. Alan razı veren razı durumu yani. Hoş rahmetli Özhan Canaydın dışında bu kulüpte kimseye de ipleri her şeyiyle eline almış Terim'e artık dur diyecek bir babayiğit çıkmadı zaten. İnşallah bu geçiş yönetiminden sonraki kendi menfaatinden önce Galatasaray'ın menfaatini düşünen insanlardan oluşur.
 
hakemler bizi sürekli yiyor

tetikciler medyadan olumsuz haber pompaliyor

galatasaray'i bassiz birakmaya hakkiniz yok

karsilik veremiyorsak istifa edelim sn baskan
 
Yetmezlikleri ve hatalari elbette olmustur ama Mehmet Cansun'dan sonra gelmis en iyi niyetli ve gercek Galatasarayli baskandir. Bizi Dursun kabusundan kurtarisiyla baslayan sürecte kulübü sögüsleyenlerin önüne set cekmis, rakip takimlarla ayri, rantci liselilerle ayri, Galatasarayin gayrimenkullerine cökme planlari yapan bürokrasiyle ayri, FFP ile ensemizde boza pisiren UEFA'yla ayri mücadele etmis ve büyük bölümünde de basarili olmustur. Görevde oldugu süre boyunca Galatasaray'in degerlerin zeval getirmemeye de azami özen göstermistir, ki buna Terim'in devre arasi yaptigi Arda Turan kaprisindeki dik durusa da dahil.

Daha güclü bir yönetim kurulu ile cok daha etkili de olurdu ama bu lise varken o is kolay degil.

Galatasarayli oldugunu iddia edip de Mustafa Cengiz'e sempati ve saygi duymayan ya kördür, yada kofti Galatasaraylidir.
 
Yaşı benzemesin rahmetli Canaydın'da beri en pasif başkan ve yönetimi olabilir. Hele öyle bir 2. başkan var ki iktidarla arası bozulmasın diye oğlunun darp edilmesine bile ses çıkartamıyor. Bir şirket kulübü olsak bulabileceğimiz en iyi başkan olabilirdi ama dernek kulübü olduğumuza ve başımızda sportif direktör olmadığına göre saha içi ve saha dışı işlerde idareyi de daha fazla üstlenmeliydi. Fatih Terim her şeyi ben hallederim deyince işi rahata bindi, hiçbir şeye karışmaz oldu. Geçen sene Albayrak anca bir Fener maçından sonra konuşabildi, bu yıl o da hak getire. Hayırlısıyla kendi sağlığı için erken seçimde bıraksa iyi olur. Ekonomide ne kadar iyi olursa olsun, yüz milyonluk kadroları rezil eden antrenörlere, her hafta takımı doğrayan yetersiz ve şerefsiz hakemlere, fetöcü federasyona ses çıkarmadığı sürece paranın cebimize gireceği de yok zaten.
 
Üst Alt