Haber - Mustafa Cengiz: "Biz asla yapamayacağımız bir şeyi vaadetmeyiz" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Haber Mustafa Cengiz: "Biz asla yapamayacağımız bir şeyi vaadetmeyiz"


740052.jpg

Galatasaray Kulübü'nün ocak ayı Divan Kurulu Toplantısı'nda başkan adaylarından Mustafa Cengiz TRT Spor'a açıklamalarda bulundu.Ön plana çıkan kısımlar şu şekilde:

Bizim projelerimiz var, vaadlerimiz yok. Biz asla yapamayacağımız bir şeyi vaadetmeyiz. Galatasaray'ın mali, idari ve sportif olarak 3 ayrı sıkıntısı var. Başkan, adaylara tüm hesapları vermek için söz verdi. 5 Ocak'ta yazı hazırladık. Nakit akışından futbolcu ödemelerine, FFP'den tüm hesap hareketlerine kadar talep ettik yönetimden. 12 Ocak'ta PDF formatında bize sayfalar gönderdiler. Dursun Özbek'in 'gelin tüm hesaplara bakın' demesi çok iyi hareket.

İmza toplayan 1100 kişi de Galatasaraylı. Bu insanlara Dursun Başkan'ın söyledikleri kabul edilemez. Bu yakışıksızdır. Kendisine yakıştıramıyorum bu lafları. Kaçtı demek bu insanlar çok yakışıksız. Bu insanlar herkes gibi Galatasaraylı. Dursun Özbek'i iyi niyetli bir Galatasaraylı olarak görüyorum. Eski başkanlara saygı duyulmasını istiyorum.

Riva ve Florya projeleri için devlet bize bir yol gösterdi. Bize gösterilen yol, bu projeleri ister asfalt, ister toprak yol yapın gibi bir şeydi. Galatasaray'ın kazanması, devletin de kazanması anlamına geliyordu.

Fatih Terim çok iyi bir Galatasaraylı ve divan kurulu üyesi. İlk görüşmemiz Fatih Hoca ile olacak. Fatih Hoca'nın ayrılışında istenmeyen şeyler oldu. Fatih Terim'le ilgili hiçbir sorunumuz yok. Basketbolu otarşizme göre yönetmeliyiz.

Galatasaray camiasına en büyük çağrım; lütfen sandığa gelsinler.

Ajansspor
 
Terim ile anlasamaz bence, veya Terim anlasamaz Cengiz ile. Taraftar cok istedi diye öyle aciklamalar yapti ama bence o kadar sicak bakmiyordu Terime.

Umarim taraftar bunu fark edip Dursuna destek kampanyasi baslatmaz.
 
Üst Alt