Mustafa Cengiz: "Bizim sayemizde Milan ceza almadı" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Mustafa Cengiz: "Bizim sayemizde Milan ceza almadı"


Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, UEFA’nın G.Saray’la yaptığı anlaşmanın yeniden incelenmesi ile ilgili ilginç bir açıklama yaptı… Başkan Cengiz, UEFA’nın anlaşmayı değiştirmeye yönelik bir karar almasının gündemde olmadığını belirtirken Avrupa’dan men cezası affedilen Milan’a da kendilerinin yardım ettiğini açıkladı.

“MİLAN BAŞKANI, BENİ ARADI…”

Cengiz, UEFA ile yaptıkları görüşmelerdeki başarılarının emsal olduğunun altını çizerken İtalyan kulübünün cezasının kalkmasının öncesinde yaşanan süreçle ilgili de şunları söyledi:

“Milan başkanı beni aradı, UEFA’ya yaptığımız savunmayı, sunduğumuz bilgileri ve nasıl bir yol izlediğimizi sordu. Biz de tüm açıklığı ile detayları anlattık, tecrübemizi onlarla paylaştık. Bu konuşmanın ardından Milan Başkanı, G.Saray’ı örnek göstererek CAS’a men cezaları ile ilgili itiraz edeceklerini söyledi.

“BİZİM BAŞARIMIZ, MİLAN’A DA YARADI”

Yani biz daha Milan bizi örnek göstererek itiraz etmeden bu durumu biliyorduk. Bu nedenle bizim için bilinmedik bir durum değil. Onların cezası da iptal edildi ve Avrupa Ligi’ne katılacaklar. Yani bizim başarımız Milan’ın da men cezasının kalkmasında etkili oldu.”

“260 BİN EURO KAZANACAZAĞIZ”

Öte yandan Mustafa Cengiz “Hazırlık maçlarını davet üzerine ayarladık. Tunus’tan Club Africian (28 Temmuz TSİ 22.00) ve Yunanistan’dan AEK… Birinden 140 bin Euro, diğerinden 120 bin Euro alacağız. Masraflarımız da karşılanacak. O bölgede tanınırlığımızı arttıracağız.” diye konuştu.

skor
 

Ekli dosyalar

  • depophotos_16040479_16_9_1532410933-880x495.jpg
    depophotos_16040479_16_9_1532410933-880x495.jpg
    50.3 KB · Görüntüleme: 179
Galatasarayın uefadan ceza almamış olması büyük başarıydı. Bunda çok emeği var adamın ve bana da sempatik geliyor.

Umarım hata yapmaz ve Türk futboluna katkı sağlar zira tarih başarısız başkanlarla doludur.

1123123.jpg
 
Konussun sorun degil ama hala yuzde yuz hale gelmeden degil

Uefa Renders GS decision diye basligi gorelim , yaptirimlar degisse bile avrupada oynama yasagi gelmez ise istedigi kadar konussun sorun yok
 
Gercekten cok gereksiz bir acıklama olmuş. Bu tip mevkilerde oturan insanların konusmadan once 40 kere düşünmesi lazım. Agızdan laf cıkınca geri gelmez.
 
Üst Alt