Mustafa Cengiz: "Galatasaray Başkanı ağlamaz!" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Mustafa Cengiz: "Galatasaray Başkanı ağlamaz!"


thumb.php

Galatasaray camiasının sevilen ismi Mustafa Cengiz, TRT Radyo Haber'de Açık Tribün programına katıldı ve Ahmet Fisunoğlu ile Bahri Havadır'ın konuğu oldu.

Galatasaray Kongre Üyesi Mustafa Cengiz'in açıklamaları şu şekilde:

Bu sene Galatasaray doğranıyor! Atanan hakemlere dikkat etmek gerekiyor. Yönetim sessiz kalıyor. Galatasaray taraftarlığı arabesk müzik dinlemeye benzedi. Galatasaray, yanlış kararlara maruz kalıyor ama hiç itiraz yok. Tarihimizde saha basmak yok, hakem odası basmak yok, hakem tokatlamış başkan veya yönetici yok. O yüzden vurun abalıya!

Galatasaray'ın, Kasımpaşa maçında seyircisiz oynama cezası verilmişti. Ben kural kitaplarını okudum. Herhangi bir dayanak yok! Seyircisiz oynama cezasında 'takdiren' diyor kurul. Yani kafadan veriyorlar. Buna itiraz etmiyorlar, çünkü işlerine geliyor.

Maç sonu statta 120 desibel müzik veriliyor ki istifa temposu duyulmasın, bastırılsın. Sonra çıkıp maç esnasında yapma diyor. Galatasaray yönetimi mutlu mu? Ben mutlu olmadıklarını düşünüyorum. Kimse bulunmaz Hint Kumaşı değil. Herkesin yeri dolar.

Eğer basiretli bir yöneticiyseniz, işi profesyonellere bırakırsınız. Tudor'un gelişi zaten yanlış, gidişini merak ediyorum. Tudor'un oyunculara tavrı, maç sonu açıklamaları bize yakışmıyor. Galatasaray Başkanı ağladı deniyor. Bu bize yakışmaz! Galatasaray Başkanı ağlamaz! Rakipleri, başarılarıyla ağlatır! Dursun Özbek ağlamamalı!

Babaspor
 
Yazıklar olsun yıllar boyunca dursun denen cezayı başkan olarak o koltukta oturtan herkese 25 milyon Galatasaray taraftarına bu kadar sıkıntıyı derdi çektirene ...
 
Üst Alt