Mustafa Cengiz: "Galatasaray'da artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak!" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Mustafa Cengiz: "Galatasaray'da artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak!"


DUABSj0WAAAYvdM.jpg

Yeni Başkan Mustafa Cengiz açıklamalarda bulunuyor.


Değerli Galatasaraylılar, tekrar aynı sözleri söylemek istiyorum. Mevlam ne eylerse güzel eyler. Her şeyin hayırlısı olsun.
İlk defa başkanın girdiği bir seçimde diğer aday seçim kazandı. İlk defa 5 sandık sonra geriden gelen bir aday seçimi kazandı.

Siz inanın, bir çığır açtınız. Çok teşekkür ederim.
Bugün burada, Galatasaray tarihinde bir ilk yaşandı. Galatasaray tarihinde ilk kez, aktif başkan seçimi kaybetti.Ben sizler gibi bir Galatasaray neferiyim. Siz neyseniz, ben de oyum. Samimiyetle teşekkür ediyorum.Sizlerle birlikte 30 milyon taraftarıyla, 100 milyon sempatizanıyla birlikte olan Galatasaray'ı, en üst seviyeye çıkaracağız.

Galatasaray'da artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. 14 spor dalında da şahlanışın startını vereceğiz.

Tatil zamanında buraya gelen ve oy kullanan herkese tüm samimiyetimle teşekkür ediyorum.[FONT=&quot]Ben bana oy vermeyenlerin de başkanıyım.[/FONT]

Tüm eski başkanlara gereken özeni göstereceğiz. Sevgili Başkanım, buradan erken gitti. Galatasaray'a yaptığı katkılardan dolayı ona teşekkür ediyorum. Yaşasın Galatasaray!
 
Son düzenleme:
Üst Alt