GSC Portal - Mustafa Cengiz: ''Galatasaray'dan ve Galatasaraylılardan emindik'' | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

GSC Portal Mustafa Cengiz: ''Galatasaray'dan ve Galatasaraylılardan emindik''


DUAvkTGXcAEUq94.jpg

Galatasaray Spor Kulübü'nün 37. Başkanı Mustafa Cengiz, Olağünüstü Seçim Genel Kurul Toplantısı'nın ardından kürsüde bir konuşma gerçekleştirdi. Cengiz, kürsüdeki konuşmasından sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Mustafa Cengiz'in konuşmasından öne çıkan sözler şöyleydi:

"Sadece 1 hafta hazırlanabildik. Son 3 günümüz çok yoğun geçti. Çalışan 60'a yakın arkadaşımız ve bizim için çarpan binlerce yürekle buraya geldik. Galatasaray camiasının en önemli noktası, gösterdiği reflekstir. Kimsenin ummadığı bir neticedir bu”

‘MÜCADELE ETMEYENİN GÖZÜNÜN YAŞINA BAKMAYIZ’
"Galatasaray'ın en iyi şekilde savaşması için ne gerekiyorsa, biz onu hazırlayacağız. Hangi branşta olursa olsun, sahada ölümüne mücadele etmeyen sporcunun, kimse kusura bakmasın, gözünün yaşına bakmayız."

‘BURADA BİR RUHU TEMSİL EDİYORUM’
"Seçimin, kırılma noktası, sağ duyu. Yaşlı ağabeylerimiz, 'Sen bu mücadeleye girme, kaybedeceksin, yazık. İyi bir insansın, harcanma.' dediler. Galatasaray için ben harcanırım. Önemli değil. Burada bir ruhu temsil ediyorum. O ruh için harcanırsanız, şehit olmak gibi bir şey. Bu ruhun ölmediğini gördünüz. Katılım daha yüksek olsaydı, çok daha büyük refleks olurdu. Bundan emindik. Galatasaray'dan ve Galatasaraylılardan emindik."

‘ÖMRÜMÜZ VEFA ETTİKÇE HİZMET İÇİN VARIZ’
"Bir söz verdik. Tabii ki biz 3 ay için değil, 33 ay, 33 sene için geldik. Ömrümüz vefa ettikçe hizmet için varız. Mevcut bütün projeleri daha iyi hale getireceğiz."

‘ALBAYRAK VE ELMAS SPORTİF AŞ’DE BULUNACAK’
“Abdürrahim Albayrak ve Burak Elmas, tüm uzmanlıklarıyla Galatasaray Sportif AŞ'de bulunacaklar. Galatasaray'a yararlı insanları oraya koyacağız."

‘FATİH TERİM’İN TALEPLERİ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ’
“Fatih Terim hocamızın talepleri bizim için çok önemli. Sağlıklı bir dinamizm, ruh ortaya koyacağız. Galatasaray yeniden kendine gelecek ve mücadele edecek. Bunu da Fatih Terim hocamız ve biz birlikte sağlayacağız. Var olan ruhu parlatacağız"

‘BORÇ VE KAYNAK YÖNETİMİ KONUSUNDA ÇALIŞACAĞIZ’
"İlk yapacağım, mali açıdan durumumuzu tespit edip, tümüyle bu sorunları çözmek olacak. Sportif sorunları da halledeceğiz. Bizim için mali konular birinci sırada. Mazbatayı aldığımız günden itibaren gece gündüz çalışıp, mali konuları bir programa bağlayacağız. Borç ve kaynak yönetimi konularında çalışacağız."

GSC Portal
 
Sozlerini tut baskan.

Birde adayi badem biyiklilar araciligiyla araplara satma.. adasi olan tek klup kalalim.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Üst Alt