GSC Haber - Mustafa Cengiz: "Göğüs sponsorluğu için teklif var" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

GSC Haber Mustafa Cengiz: "Göğüs sponsorluğu için teklif var"


Mustafa Cengiz: Göğüs sponsorluğu için teklifler var

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, “Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ı liglerden çektik diyelim. Basketbolda voleybolda yokuz. Kim ilgilenir, kim bakar? Kim yazar onların haberlerini? Alıcısı olmayan bir şeyi sergileyemezsiniz” dedi.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, voleybol takımlarının sponsorluk anlaşmasında açıklamalarda bulundu. Basın mensuplarının sorularına cevap veren Cengiz, 1650 amatör sporcularının karakterlerini ve kapasitelerini desteklemek durumunda olduklarını belirterek, “Bu durumunda olmak bize maddi külfetler getiriyor. Bu külfetleri tek başımıza aşmamız mümkün değil. Futboldan oluşturduğumuz kaynakları spor kulübüne aktarmak zorunda kalıyoruz. Devletimiz bu konuda sağ olsun amatör kulüplere vergi iadesini yaptı. Bu ödenen vergilerin illa da peşin nakden olmasını kaldırmalı. Siz vergiyi peşin ve nakit öderseniz sadece destekliyor” diye konuştu.

“GÖĞÜS SPONSORLUĞU İÇİN TEKLİF VAR”

Galatasaray Futbol Takımı'nın forma göğüs sponsorluğu hakkında da konuşan Cengiz, “Önümüzdeki yıl stadın isim hakkı var. Göğüs sponsorluğu için görüşmelerimiz sürüyor. Teklifler var. Galatasaray için en iyisini yapacağız” dedi.

“FENERBAHÇE, GALATASARAY VE BEŞİKTAŞ’I…”

Türkiye'nin 3 ana rengi olduğunu belirten Mustafa Cengiz, “Çok büyük futbol şehirlerimiz var. Bunlar tam temsil edilmiyor. Hep futboldan bakıyoruz. Gençlerimizin fiziksel ve mental gelişimleri için mutlaka spora yönelmeleri gerekiyor. Bununla ilgili devlet elinden geleni yapıyor. Bence yerel yönetimler ve müessese takımları gerekeni yapmıyor. İstanbul'un sahibi yok. Galatasaray Spor Kulübü'nün milletvekili var mı, yok. Ama gidiyorsunuz bir şehre oynadığınız takımda stat, salon belediyenin. Bizim bir kapalı salon projemiz var ve 1.5 yıldır gerekli sponsoru bulamıyoruz. Çünkü herkes kendine oynuyor. Bugün bizim İtalya'yı Rusya'yı geçip dünya takımları olmak için bu desteğe ihtiyacımız var. Bizim maddi açıdan geçmişten gelen mali yük borcumuz var. Biz sıfırdan almadık. Eleştirmek için söylemiyorum. Belediyeler ve müessese takımları yardımcı olmalı. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ı liglerden çektik diyelim. Basketbolda, voleybolda yokuz. Kim ilgilenir, kim bakar? Kim yazar onların haberlerini? Alıcısı olmayan bir şeyi sergileyemezsiniz. Bunu nasıl göremiyorlar ben şaşırıyorum” ifadelerini kullandı.

Sözcü
 
Bu sene stad isim hakki icin Turk Telekom'la yaptigimiz anlasma, forma gogus icin Nef'le yaptigimiz anlasma ve forma sort icin Fluo'yla yaptigimiz anlasma bitiyor.

Forma sirti icin Garenta anlasmasi aslinda 17-18 sezonu bitti ama mevcut yonetim once ikinciyeni.com olarak simdi de Moov olarak devam ettirdi bu anlasmayi. O ne zaman biter bilmiyorum. Corap icin Jeunesse ile bir sene daha, kol icin Bilyoner'le biri opsiyonlu iki sene daha anlasmamiz var.

Ciddi nakit girisi saglanir umarim. Sponsorluk anlasmalarini kesinlikle doviz olarak yapmaliyiz.
 
Üst Alt