Mustafa Cengiz: "Haylazmış ama Fatih Hoca onu adam eder" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
gettyimages-1034941492-1024x677.jpg

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, yıldız futbolcu transferi için Fatih Terim'e ellerinden geleni yapacaklarını söyledi ve Balotelli için onay verirse gerekenin yapılacağını iletti.

Galatasaray’da hücum hattının değişmesi ve güçlendirilmesi çok büyük öncelik. Geçen sezon Gomis’i satıp yerini dolduramadığı için çok yıpranan başkan Mustafa Cengiz ve yönetimi teknik direktör Fatih Terim’in raporları doğrultusunda çalışıyor. Geçen sezon da gündemde olan Mario Balotelli, Marsilya’dan ayrıldı ve şu an bonservisi elinde.

Mustafa Cengiz geçen yıl “Semti İkitelli Mario Balotelli” esprisinden sonra “Haylazmış ama Fatih Hoca onu adam eder” demişti. İtalyan golcü, Marsilya’da 15 maçta 8 gol kaydederken, Başkan Mustafa Cengiz’in gündemine yeniden geldi ve bu espriyi geçtiğimiz günlerde hatırlattı. 28 yaşındaki golcünün bonservisinin elinde olması başkanı cezbederken, Fatih Terim’in onay vermesi durumunda başkan da imza parası için ödenek çıkarmaya hazır olduğunu bildirdi.

DİAGNE’DEN ÖNDE

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre, Galatasaray teknik heyeti için Tetteh ve Falcao transferleri birinci sırada ama Balotelli de camiayı heyecanlandıran bir isim. Öte yandan Fransız medyasında da Balotelli ile Galatasaray’ın ilgilenmeye başladığını yazarken takımda Alberto Bartali gibi İtalyan bir hocanın olması da bu transfer sürecinde Aslan’ın elini güçlendiriyor. Diagne’den bir yaş büyük olan Balotelli’nin Galatasaray’ın oyun yapısına daha uygun olduğu ve Şampiyonlar Ligi’nde çok daha etkili olacağı da öngörülüyor. Ayrıca Diagne’nin de satış sürecini hızlandırmak isteyen sarı-kırmızılılar menajerine bu durumu bildirdi ve artık somut bir teklifi önlerine koymasını istedi.

ŞİMDİDEN İKİ KONTENJAN VAR

Galatasaray’ın radarında birçok yabancı futbolcu var. On dört yabancıdan fazla kadroda oyuncu bulundurulamazken sarı-kırmızılıların iki kontenjanı şimdiden hazır. Badou Ndiaye ve Onyekuru’nun kiralık sözleşmeleri sona erdiği için G.Saray, bütün pürüzleri giderdiği herhangi bir oyuncuyla hemen sözleşme imzalayabilecek.
 
Alberto Bartali gibi İtalyan bir hocanın olması da bu transfer sürecinde Aslan’ın elini güçlendiriyor.

???
 
Hoca niye herkesi adam yapmali? Hocaya niye adam olmus kisileri getirmiyoruz? Gecen Evren Göz ve baska birisi hoca artik sorunlu oyunculardan uzak kalmayi istiyor demiyorlarmiydi? Ondan belki Töreye vetoyu vermistir.
 
İsmi olan topçu rakipleri tedirgin eder her daim.
Kafa olarak düzeldiyse, burda başka bir sayfa açmak istiyorsa gelsin. Yoksa ikinci bir diagne vakasını kulüp kaldırmaz.
 
Üst Alt