Haber - Mustafa Cengiz: "Listemiz hemen hemen şekillendi" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Haber Mustafa Cengiz: "Listemiz hemen hemen şekillendi"


baskan-adayindan-taraftara-mujde-1434367.Jpeg

Ocak ayında gerçekleştirilecek olan seçimde Galatasaray başkanlığına daha önce adaylığını açıklayan Mustafa Cengiz, "Listemiz hemen hemen şekillendi. 1-2 noktada değerlendirme sürüyor. Hep birlikte ekip olarak çalışmalara devam ediyoruz. Yarın listeleri veriyoruz."

"3 gün öncede listeleri vererek bir ilk gerçekleştirdik. Yarın da listeye ekler yapacağız. 135 kişinin imzasını verdik. Sen neden Mustafa Cengiz'e imza verdin diye soruyorlar. Biz bu mahremiyeti Divan'ın namusuna teslim ediyoruz. Biz haksız bir seçim galibiyeti istemiyoruz. Onurlu, dürüst ve saf, şeffaf bir Galatasaray ile seçim istiyoruz.. Bu liste nasıl ele geçti ? Divan başkanlığı bunun sorumlularını araştırıyor. Bu kişisel bilgilerin korunması(mahrumiyet) kanunu da aykırıdır. Biz listeyi verdikten sonra imza veren isimler aranıyor. 10 gündür de seçim için imza topluyorum. Galatasaray camiasına lekesiz, vizyoner, konusunda uzman, genellikle genç arkadaşları görev alacak. Bu arkadaşlar gelecekte Galatasaray'a başkan ve yönetici olacaklar, amacımız bu" şeklinde konuştu.

DHA
 
Afedersiniz Cengiz vey ama listenize sokayım.

300 oy için gündemi meşgül ediyorsunuz.

Yeri gelmişken dursun karşısına adamakıllı bir aday çıkaramayan Galatasaray camiasının yüzüne tüküreyim.
 
Galatasaray icin elini tasin altina sokan Mustafa Cengiz'i tebrik etmek varken sallamak yersiz. Aday dediniz iste cikti. Aday yok yalaniyla Dursun'a oy atan adam degildir.
 
Mustafa Cengiz seçilemeyeceği belli ama Adam muhalafet yapıp icraata gelince bir kenara çekilip sessiz kalmadı helal olsun oy Hakkım olsaydı oyumu sırf bunun için Mustafa Cengiz'e verirdim çakma muhalefet ancak reklam yapmak için çıkıp konuşuyormuş icraat sıfır bu süreçte bunu öğrendik
 
Mustafa ağabey listeye falan gerek yok,Dursun'un karşısına nefes alan bir varlık çıkması kazanmak için gayet yeterli bir sebep,sorumluluk almandan dolayı teşekkür ediyor-senin yerine dursunu seçecek üyelere şimdiden sövüyorum

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Son düzenleme:
Galatasaray'daki muhalefetin tırt olduğu gerçeği yine suratımıza tokat gibi çarpıyor. Ne diyeyim bu rezilliği bize en az 3 yıl daha yaşatacak tüm genel kurulun Allah burnundan getirsin.
 
Üst Alt