Mustafa Cengiz: "Rüyamda Galatasaray'ın hesaplarını görüyorum" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Mustafa Cengiz: "Rüyamda Galatasaray'ın hesaplarını görüyorum"


DZKdexoWsAA2qLU.jpg:large
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz önemli açıklamalarda bulundu.

FutbolArena - Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada merak edilen soruları yanıtladı. Özel hayatından, Galatasaray'ın durumuna ve şampiyonluk yarışına kadar Mustafa Cengiz'in Beyaz TV'ye yaptığı açıklamalar şu şekilde:

"RÜYAMDA GALATASARAY'IN HESAPLARINI GÖRÜYORUM"

Eskiden futbol rüyası görürdüm. Şimdi sürekli hesap kitap görüyorum rüyamda. Onu alıp oraya ödüyorum, onu öderken hesabı tutturamıyorum. Uyanıyorum gece, rüyamda. Tekrar bilgisayar başına geçiyorum. Bu kez insanlar diyor ki, saaat 4'te 5'te mesaj geldi başkandan. Uyuyorum ama tekrar uyanıyorum.

"EŞİMİ MAÇLARDA DURDURMAYA ÇALIŞIRIZ"

Kadınların ofsaytı bilmesi büyük bir aşama. Bizim hanımız az çok ofsaytı öğrendi ve sıkı Galatasaraylıdır. Biz onu durdurmaya çalışırız, ödümüz kopar. Aşırı tepki verir çünkü. Tepki güzel tabi bir yerde. Benim en yakın dostlarım da rakip takımı tutan, sıkı taraftarlardır. Biz hep görüşürüz, saygı duyarız birbirimize.

"HER YEMEĞİ YEMEM"

Her yemeği yemem. Aç bile olsam yediremezsiniz. Bu nedenle eşim şikayetçidir. Et ağırlıklı ve belli bir tatta olacak. Bebekken aldığımız tat lezzeti bu. DNA'mıza işlemiş sanırım.

"BİLGİSAYAR OYUNLARI OYNARIM"

Çok stres altına girdiğimde puzzle gibi zor şeyleri sövmeyi severim. Bilgisayarda zor oyunları ve level atlamalı oyunları severim. Tabi bu aralar çok fırsat bulamıyorum.

"BASINDAN RİCAM, YALAN HABER YAZMASINLAR"

Şampiyonluk yarışı dürüstçe ve doğru geçsin. Yalan haberler türetmesinler. O kadar aptalca şeyler yazıyorlar. Ben Derin Galatasaray'a karşıyım diye yazıyorum, tam tersini yazıyorlar. Yalan yazmasınlar. Basından bunu rica ediyorum. Türkiye'nin huzura, güvene çok ihtiyacı var. Kavga istemiyoruz. Ne Galatasaray içinde, ne de rakiplerle kavga istemiyorum.

"FENERBAHÇE VEYA BEŞİKTAŞ HAK EDEREK ŞAMPİYON OLURSA ALKIŞLARIM"

Fenerbahçe ve Beşiktaş şampiyon olursa alkışlarım. Biz sadece Galatasaray için değil, bu ülke için varız. Sırf kişisel çıkarlarımız için ülkeyi bölmememiz gerekiyor. Biz şampiyon olmak isteriz ama hak ederek şampiyon olana saygı gösteririz.

"GALATASARAY'I ŞAHLANDIRIRIM"

Eğer 3 yıl seçilirsem Galatasaray'ı şahlandırmayı, Avrupa'nın ve Dünyanın tepesine oturtma hedefini gerçekleştirmek için harekete geçerim. Bu benim hedefim.
 
Baskalarinin yaptigi borcu bir sekilde ödemeye calisiyor

Fedakarlik gösteren yöneticiler de var baskan'in bahsettigi gibi,Albayrak mesela.

Umarim günü kurtarmak icin ekstra borclanmamizi saglamaz baskan,gecmis yönetimler borcu borc la kapatmak istedigi icin bu durumlara düstük
 
bi yandan tabiki giden paralara bakmak gerek o kadar gereksiz yere para gidiyor, ama iyi leri yollamak ucuza dandik oyuncu almak la çok daha borç yaparız
 
Başkanımıza kanım ısındı. Destek olmak durumundayız. UEFA'dan gelebilecek cezalarda sorumlular bellidir. Birinci sırada Dursun ÖZBEK ikincisi ise makası oldukça açan Ünal AYSAL'dır.
 
Üst Alt