Mustafa Cengiz: "Serdar Tatlı, rakip takım taraftarı, hastası" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Mustafa Cengiz: "Serdar Tatlı, rakip takım taraftarı, hastası"


Mustafa Cengiz: "Boş kaldığım anda dinlenmeye geçiyorum. Daha çok kendi takımımın maçını izlerim, diğer takımların maçını izlemem ama başkan olduğumdan beri diğer takımların maçlarını da izliyorum. Cumartesi ve pazar günü izlediğim maçı yarım bırakıp çıktım."

Mustafa Cengiz: "Tiyatroyu görüyor herkes. Bu komedi. Önceden yazılmış ama bir yere doğru yazılmış sanki. Büyük takımlara karşı diğer takımlar gol attığında senaryoyu biliyorum. Maçın geri kalanını izlemiyorum."

Mustafa Cengiz: "Rakip takımlar benim kardeşim, hiçbirine saygısızlık etmem. Bu camialara her zaman saygı duymak gerekir. Biz özellikle Türkiye'de renk için aşığız. İtalya'da bu kültür şehir devletlerinden gelişmiştir."

Mustafa Cengiz: "İspanya veya İngiltere'de de tarikat ve dini inanışlara göre şekillenir. Türkiye'de bu yok. Benim Fenerbahçeli kardeşim, Beşiktaşlı eniştem, yakın arkadaşlarım... Onlara hiçbir zaman düşmanlık duymadım, duymam da."

Mustafa Cengiz: "Bir yöneticinin Mustafa Cengiz: "Bir yöneticinin yaptığı hata, oyundan pul çalan bir karakteri ben arkadaşıma yüklemem. Camiama hiç yüklemem."yaptığı hata, oyundan pul çalan bir karakteri ben arkadaşıma yüklemem. Camiama hiç yüklemem."

Mustafa Cengiz: "Bir yöneticinin yaptığı hata, oyundan pul çalan bir karakteri ben arkadaşıma yüklemem. Camiama hiç yüklemem."

Mustafa Cengiz: "Türkiye'de son bir iki aydır hakemler içinde bir gruplaşma var. Kendi halinde olanlar var. Şimdi de VAR hakemleri ve sahadaki hakemler diye bir bölünme var. Bu çok tehlikeli bir gelişme."

Mustafa Cengiz: "Kerem'in pozisyonunda hakem çok kararlı. Ben gördüm ve penaltı diyor. 100 gramlık ters bir rüzgar bile, hafifçe dokunması bile, ki Ali Palabıyık net dokunduğunu gördüm diyor, 100 gramlık dokunma bile sizi uçurur."

Mustafa Cengiz: "Kerem çok hızlı bir çocuk. O dokunma onu uçurur. Kendimizi Suat Arslanboğa'nın yerine koyalım, nasıl bu kararı verebilirsin? Adam numaracı biri de değil, Kerem. Burada Ali Palabıyık'a asla kızamam, görüyor."

Mustafa Cengiz: "Hiçbir Karagümrüklü oyuncu itiraz etmiyor, sadece bana kırmızı verme diyor. Ben Ali Palabıyık'a kızmam. Kurallara aykırı bir şekilde Suat Arslanboğa böyle bir karar verdi."

Mustafa Cengiz: "Açıklama yaparlarsa, rica ediyorum bütün konuşmaları canlı yayına versinler. Sadece bizim değil, tüm takımların. Küfür ve hakaret var, veremeyiz derlerse ona da saygı duyarım."

Mustafa Cengiz: "Hakemlere çağrım, VAR'ın esiri olmayın. VAR'a gidin ama bunu yapmayın."

Mustafa Cengiz: "Kerem'i cinler mi uçurdu? Kaleciye bak, Karagümrüklü oyunculara bak. İtiraz etmiyorlar."

Mustafa Cengiz: "Yedlin'in pozisyonunu sordum. Kasıtlı bir hareket yok, hareketin devamında Yedlin diğer ayağını uzatıyor dediler. Profesyonel bir futbolcunun gözü radar gibidir. Lens vuruyor ve Yedlin'in ayağını uzattığını görüyor."

Mustafa Cengiz: "Bundan sonra orta hakeme değil, VAR'a bakın. Duyduklarımı söylerim ama hoş olmaz. VAR konuşmaları neden yayınlanmıyor? VAR odasına telefon sokan var mı, kısa mesaj atılıyor mu?"

Mustafa Cengiz: Toplum pandemiden, maddi durumlardan gergin. Bir de siz germeyin. Haksız kararlar vermeyin.

Mustafa Cengiz: İrfan Can Kahveci'nin dün akşam yaptığı hareketi ne orta hakem ne yardımcı hakem ne de VAR hakemi gördü!

Mustafa Cengiz: "Beni anlayan hakem yorumcuları da olacaktır. Yeni bir organ oluşuyor. Nasıl TFF yönetim kurulu var, PFDK var, MHK var; MHK'nın içinde bir VAR organı oluştu. Artık maçların neticelerini VAR hakemleri belirlemeye başladı."

Mustafa Cengiz: "Şu anda VAR hakemliği, yardımcısı ve teknik heyet dahil, çimlerdeki hakemlerden daha etkin hale geliyor. Başka ülkelerde yanlışı düzeltmek için kuruluyor bu düzen."

Mustafa Cengiz: "Tahkim Kurulu gibi bir VAR kurulu oluşuyor, giderek de kemikleşiyor. Hakem yorumcularının buna dikkat etmesini istiyorum."

Mustafa Cengiz: "O kadar çok şey var ki... Futbol bir şölen, bir gönül işi. Bunu sıkıntı için yaparsanız, insanlara yazık olur, adamı kanser edersiniz."

Mustafa Cengiz'den Karagümrük maçının VAR hakemi Suat Arslanboğa'ya: “Galatasaray'a kişisel düşmanlığın olabilir, bir takıma yakın da olabilirsin ama bunları yapamazsın.”

Mustafa Cengiz: "Suat Arslanboğa'yı bir de hakemlikten aldılar sanırım. Beşiktaş lehine bir hata yapmış. O pozisyon VAR'da izletilmemiş. İzletmesi lazım. Geri alındıysa..."

Hatayspor-Galatasaray maçındaki pozisyonlar hakkında Mustafa Cengiz: "Yazık ya. Kötü niyet. Bu arkadaşın kırdığı ceviz bir değil, bir sürü. Bunu bizim lehimize de yapsa utanırım ve hakem hata yapmış derim. Bizde ahlaki bir erozyon var."

Mustafa Cengiz: "Allah tarafından perde iniyor göze ve görmüyor. Allah müstehaklarını versin."

Galatasaray'ın bu sezon gördüğü kırmızı kartlar hakkında Mustafa Cengiz: "Ben kendimi bildim bileli bu böyle. Bu adamlar o kadar rahat ki... Hakemler de biliyor ki, önce bize küfrediliyor. Onun için çok rahat kırmızı kart çıkartılıyor. Yönetimlere yani."

GSTV Spikeri: "Bu sezon 16 puan, hatalı kırmızı kartlar yüzünden gitti"
Mustafa Cengiz: "Bu yeni mi? Kendimi bildim bileli böyle."

Mustafa Cengiz: "MHK, görevini yapmıyor. Bundan da bana ceza vereceklerse versinler."

Mustafa Cengiz: "Serdar Tatlı'nın çocukluğundan beri bir takımın hastası olduğunu biliyorum. Bir hakem, bir takımın taraftarı olabilir ama kararını etkiliyorsa, yazıklar olsun. MHK'nın bu hakemlere söz geçirebileceğine inanmıyorum."

Mustafa Cengiz: "İstedikleri gibi davranıyorlar. Telefonlar çalıyor mu, evet hayır mesajları geliyor mu? Kerem'in pozisyonunda ne konuştular, dinlemek istiyorum. Babel'in pozisyonunda ne konuştular, dinlemek istiyorum."

Mustafa Cengiz: "MHK, maalesef fonksiyonunu yitirmiştir. Üst üste 5 haftadır bize, 5 haftadır da rakiplerimizin lehine hata yapılmaz. Ben burada kötü niyet ararım."

Mustafa Cengiz: "İlla bir takım olunca mı Suat Arslanboğa'nın sözleşmesi iptal ediliyor? Bizimkinde neden iptal edilmiyor?"

Mustafa Cengiz: "MHK'nın içindeki kişiler, MHK'yı peşinden sürüklüyor. Onun için istifa etmeleri gerek. MHK yönetimi, kontrolü kaybetmiş durumda."

Mustafa Cengiz: "Özellikle Galatasaray ve Fenerbahçe bu havuzu dolduruyoruz. Bu havuzu Anadolu takımları doldurmuyor, 2-3 takım dolduruyor. Benim yarattığım hasılat 40 milyon. Sen benden alıp, Anadolu kulüplerine veriyorsun."

Mustafa Cengiz: "O zaman ben, Fenerbahçe ve Galatasaray olarak ayrı bir yayın sözleşmesi yaparız derim. Fenerbahçe'nin böyle bir beklentisi yoksa bir şey diyemem."

Mustafa Cengiz: "MHK yönetimi kontrolü kaybetti. Nihat Özdemir'in kişisel suçu yok. Başkan oturup MHK toplantısına mı katılacak. Şunu ata, bunu ata mı diyecek. Diyorsa onun da derhal ayrılması gerek"

Mustafa Cengiz: "Galatasaray yarıştaysa, seyir değeri var. Bazılarını yarışta tutmaya devam etsinler. İp Galatasaray'ın elinde. Biz oynamalıyız. Yedlin orada sakatlandığında, başında 10 futbolcu olmalıydı. Bir golümüz verilmediğinde, 10 futbolcumuz itiraz etmeliydi."

Mustafa Cengiz: "Galatasaray'ın ayağa kalkması gerek. Özellikle futbolcuların haysiyet ve şereflerini hatırlamaları gerek. Türkiye'nin en büyük camiasını temsil ediyorlar."

Mustafa Cengiz: "Futbolcularımız neden bunu yapmıyorlar? Profesyonelce bakıyorlar. Ben bunu böyle görüyorum. Türk futbolcular nerede o zaman? Ben orada izlerken çıldırıyorum."

Mustafa Cengiz: "Çok doluyum ama kimsenin kalbini kırmak istemiyorum."

Mustafa Cengiz: "Korktuğumu zannediyorlar. Haksızlıktan, iftiradan korkarım. Yanlış yaptıysam özür dilerim, bu beni küçültmez. Ne TFF, ne MHK, ne Fenerbahçe, ne de Beşiktaş'ın mücadelesinden korkmuyorum. Yandaşlar beni bin kere kanser ederler."

Mustafa Cengiz: "Beni bir adım geri çektiremezler. Bahiste kaybet, başkana ve yönetime hakaret et. Ayıp ya."

Mustafa Cengiz: "Pandemi, çekilemiyorum. Kayyum gelecek. Seçim yapamıyoruz. Şunu bilin ki, ölümüne mücadele eden biri olarak mücadele ederim. Yeter ki seçimler açılsın. "
 
Son düzenleme:
Cat cat konusacak asip kesecek baskan lazim aga böyle olmuyorrrrrrrr yok buna kizamam yok bu kardesim cart curt
 
Çok ağır konuşurum ama anlayana... Dedi
YAHU KONUS KONUS ANLAMİYORLAR 😩
GS TV güzel hazırlanmış bu arada
 
Birileri VAR operatörlerini töhmet altında bırakınca neler olduğunu gördük. Bunları da konuş başkanım.

VAR bir tek bizim maçlarda bizim aleyhimize çalışıyor. Diğer iki kulübün maçlarında VAR sadece o iki kulübe yarıyorsa çalışıyor. Diğer durumlarda "bu hakemin takdiridir vara gitmez" oluyor.

Allah belanızı versin diyelim ne diyelim.
 
Mustafa Cengiz: "Diagne, Beşiktaş maçında ayağını çekiyor. Diagne sola vuruyor, Montero kafasının sağını tutuyor. Vurulan ile tutulan yer farklı. Luyindama'ya gelen farkı, ben bir Galatasaraylı olarak biliyorum. Çok ağır konuşurum. Güzel ağır laflar ederim"

1618317474104.png

Galatasaray - Sivas maçı Onyekuru - Ziya pozisyonu Mustafa Cengiz: Bu da hayatın doğal akışı evet. Ali Şansalan, geçerken vurdu diyor. Kusura bakmayın diyor. Pandomim yapıyor. VAR'da da Ali Palabıyık var.

1618317517154.png
 
Şimdi değil kazandığımız fener maçından sonra konuşacaktın başkan. O maçta haksızlığa uğrayan biz olmamıza rağmen o kadar yaygara yaptılar ki zaten amaçları ilerideki maçları garantilemekti. Bjk ve sergen desen zaten sürekli konuşuyor. Maçı hakem sayesinde kazanıp yine hakeme sallıyorlar.

Atı alan Üsküdar’ı geçti.
 
Başkan yine esip gürleyeceğine minnos bir ev kedisi tadında takılıyor. Ali Palabıyık'a kizamam nedir.İcim gram sogumuyor bu açıklamalarla.Simdi güzel hazırlanmışlar tamam da eee.Bu konuşmalardan sonra bizim açımızdan ne değişecek?Gündem olacak mı bu açıklamalar, doğranmaya devam etmeyecek miyiz.En azından fifaya şikayet etme gibi bir durum isterdim kaçırmadıysam o da yok.
Güzel idare etti ekonomik durumu ama bu iletişim yoksunluğu ile olmaz maalesef
 
Mustafa Cengiz'den Karagümrük maçının VAR hakemi Suat Arslanboğa'ya: “Galatasaray'a kişisel düşmanlığın olabilir, bir takıma yakın da olabilirsin ama bunları yapamazsın.”

Mustafa Cengiz: "Suat Arslanboğa'yı bir de hakemlikten aldılar sanırım. Beşiktaş lehine bir hata yapmış. O pozisyon VAR'da izletilmemiş. İzletmesi lazım. Geri alındıysa..."
 
Üst Alt