Mustafa Cengiz: "Sneijder'i geri getiririm, başka kelleler gider!" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Mustafa Cengiz: "Sneijder'i geri getiririm, başka kelleler gider!"


fft226_mf9106355.Jpeg

AJANSSPOR ÖZEL - Galatasaray’ın 2018’deki kongresi için şimdiden başkan adaylığını açıklayan Mustafa Cengiz, yönetimi yerden yere vururken, Sneijder ile ilgili bir de iddiada bulundu.


Ajansspor’a konuşan Mustafa Cengiz, “Sneijder giderken, Başkan Dursun Özbek’in yüzüne ‘Tudor ile 1 yıl daha çalışacağıma 4.5 milyon eurodan vazgeçerim’ dedi ve öyle gitti. Böyle bir cesaretleri yok ama eğer bugün istifa kararı alsalar ve biz yönetime gelsek, Sneijder’i geri getiririm. Sniejder gelir, takımda başka kelleler gider. Sneijder ücretini indirmeye de razıydı” diye konuştu.


"BAŞKANA SMS ATTIM AMA…"
Galatasaray’ın sahada ‘kafası kesik tavuk sistemi’ ile oynadığını ve Tudor’un kalitesinin Galatasaray’a yetmediğini savunan Cengiz, “Bunun olmaması yönetimin elindeydi. Başkan’a özel SMS attım ve ‘Sneijder’i lütfen gönderme. Bu sene onun senesi olacak’ dedim. Okudu ama cevap yazmadı” dedi.
Özbek yönetiminin kaybedeceği bir riske girmeyeceğini ve kongre kararı almayacağını belirten Cengiz, “Baskı seçim aradılar ama yapamadılar. Çünkü biz her an hazırız” ifadesini kullandı.


"BUNDAN DAHA KÖTÜSÜ OLMAZ!"
Cengiz sözlerini şöyle bitirdi: “Takımda büyük cepheleşmeşler var. Tudor bu yükü kaldıracak omuzlara sahip değil. Galatasaray için bundan daha kötüsü olamaz. Daha kötüsü kaybolan kulüpler gibi tarihe gömülmektir. Ama bu kulüp yıkılmaz. Burası Galatasaray.”
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaş 50 yaş üstüne Divan ve Kongre üyeliği yasaklansın yeter.

Bu ne huzurevi gibi olmuş kulüp.

Gelecek yok, vizyon yok, hedef yok.



ua'ya bulaşmış herkes ihraç edilmeli, 50 yaş üstü herkes ihraç edilmeli

dursun'u ibra edenler ihraç edilmeli

siyasete boyun eğenler ihraç edilmeli


yeter artık bu kulübün sağlam ve derin adamları nerede?
 
Gelecek sene geri gelecek Sneijder'i ben napayım. Başarısız olunduya hemen leş kargaları üşüşür tabi.
 
adnan polat döneminin birebir aynısı ancak bu sefer lise sessizliğe gömülmüş durumda hayli ilginç değilmi demekki işlerine gelince galatasarayı sahipleniyorlar. bazıları da hala lise bizim tarihimizdir v.s acıtasyonlarla bu kan emicileri savunsun.
 
Üst Alt