Mustafa Cengiz: "Tudor Galatasaray'ı dava etti!" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Mustafa Cengiz: "Tudor Galatasaray'ı dava etti!"


fft226_mf10644374.Jpeg

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Sportif AŞ Başkanvekili Abdurrahim Albayrak'ın düzenlediği ve teknik ekip ile basın mensuplarının katıldığı yemekte, önemli açıklamalarda bulundu.


Cengiz, teknik direktör Igor Tudor'un, kendilerine 7.5 milyon TL'lik alacak davası açtığını açıklarken, mayıs ayında gerçekleştirilecek genel kurulda aday olacağını duyurdu.

Mustafa Cengiz'in açıklamaları şöyle:

UEFA'nın 'Yellow Friday' etkinliğinden haberi var. Loca satışlarımız da 17 milyon lirayı aştı. UEFA şeffaflık istiyor. Galatasaray'a yada herhangi bir kulübe ceza vermek istemiyor. Aksine yaşatmak istiyor. UEFA bize son dönemin en iyi savunmasını yaptığımızı söyledi. Bunu biz kendimiz söylemedik. Yönetimin ibra edilmesi ya da edilmemesi UEFA'yı etkilemez.

Tudor'un gelişi gibi gidişi de doğru olmadı. Böyle olmamasını isterdik. Yardımcılarının da alacaklarıyla beraber Igor Tudor bize 7.5 milyon TL'lik bir alacak davası açtı.

'Şampiyonluk havasına girdik'

Teknik direktörümüz Fatih Terim ve oyuncuların şampiyonluk havasına girdiğini görüyorum. Bunun mutlu sonla biteceğine inanıyorum.

Rakibe saygı esastır. Biz böyle gördüğümüz için öyle davrandık. Kadıköy'de buzdolabı gibi durmak zorundaydım. Kimseden çekindiğim için değil, rakibe duyduğum saygı nedeniyle öyle oturdum. Fenerbahçe maçının ardından tebrikler aldım. Galatasaray, uzun yıllardan beri ilk defa Kadıköy'de normal bir deplasman maçı oynar gibiydi. Defansif yapıya bürünmedi. Kora kor, rakibiyle eşit bir mücadele etti. Fenerbahçe'de biz de net fırsatlar yakaladık. Tabii ki yenmeyi isterdik. Bundan sonraki maçlara bakacağız.

Galatasaray çok büyük bir camia ve çok büyük sorunları var. Bu sorunlarla tek tek uğraşıyoruz. Eski yönetimler Galatasaray'a zarar verecek söylem ve eylemlerde bulunmamalı. Dursun Başkan'la hiçbir kişisel sorunum yok. Tüm Galatasaray başkanlarına olduğu gibi ona da saygım var. Ama bazı şeyler doğru söylenmeyince tepki veriyorum. Bazen ben de sert söylemlerde bulunuyorum, ben de insanım.

'Başkanlığa yeniden adayım'

Galatasaray başkanlığına şu anda da adayım. En zor dönemde arkadaşlarım elini taşın altına koydu. Arkadaşlarım iki ayda 190 milyon Lira'nın özerinde ödeme yaptı.

Hakemler, hakim olmayı bıraksınlar. Adalet dağıtmayı bıraksınlar. Gördüklerini çalsınlar. Hakem en azından 2 oyuncuya kırmızı kart verseydi, 3 penaltı pozisyonu olmazdı.

Hakemler, adil olacak. Yetkileri sağlıklı kullanacaklar. Churchil'e sormuşlar, "Ne yetkiyi istiyorsun" diye. O da "hakemlere verilen yetkiyi versinler yeter" diye cevaplamış. Hakemler Galatasaray'a karşı kartlarda çok cesurlar. Rakibe karşı çok cimriler.

Fanatik
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Seneye de Okazaki'yi alalım bari. İyi reklam yaparız.

Tudor'un dava açmasında da sorun yok. Sen adamı kovuyorsan parasını vermek zorundasın. Vitor Pereira,Del Bosque,Prandelli hepsi aldı tazminatını. Tıpkı Terim'in TFF'den alması gibi.
 
Parasını isteyecek tabi normal. Eğer Olcan ve Dany gibi usulsüz fesihten dolayı tazminat hakkıysa eski başkanın alacağından düşürülmesi gerekir.
 
Adam alacağını tabiki isteyecek romantizmi bırakın bunu dursun denen herif ödemeli
Anlaşılan oki uefa ceza vermeyecek

Bu Alemin Tek Kralı
 
Senelik 400 bin almiyor muydu bu it? Manevi tazminat davasi mi acmis :D

1 milyon euro aliyordu.

Profesyonel Futbol Takımımızın Teknik Direktörlüğü için, Şirketimiz ile Igor Tudor arasında 2016-2017 sezonu kalan bölümü ve 2017-2018 sezonu için aşağıdaki şartlarda anlaşmaya varılmıştır:

2016-2017 sezonu için net 400.000 Euro
2017-2018 sezonu için net 1.000.000 Euro

Buna ek olarak,Teknik Direktöre her bir sezon için UEFA Şampiyonlar Ligi'ne grup aşamasından doğrudan katılım hakkı kazanıldığı takdirde net 200.000 Euro, UEFA Şampiyonlar Ligi ön eleme turuna katılım hakkı kazanıldığı takdirde net 100.000 Euro ve 2017-2018 sezonunda Türkiye Kupası kazanıldığı takdirde net 50.000 Euro prim ödenecektir.

Ayrıca Igor Tudor'un eski kulübü ile olan sözleşmesine istinaden ödenmesi gereken 150.000 Euro fesih bedeli Şirketimiz tarafından Kardemir Karabükspor Kulübü Derneği'ne ödenecektir.
 
Gorevinden istegi disinda uzaklastirilan adamlarin alacaklarini talep etmesinin gayet normal oldugunu ne zaman anlayacagiz ?

schuster bjk den alinca gulup , vitor fb den koparinca sevinip , tudor bizden isteyince karaktersiz mi diyecegiz

kovma o zaman . Ya da kovarken ver parasini anlasip ve davalik olma

belki orada sampiyonluk primi filan da talep etmistir

7,5 almasa 6,5 alir ama alir
 
hala şakşak yapıp şu adamı haklı bulanlar var. neyse olsun galatasaray şampiyon olduktan sonra İT ile beraber kutlarsınız


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Üst Alt