Mustafa Cengiz: “UEFA ile 4 yıllık bir anlaşma imzalayacağız” - Sayfa 6 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Mustafa Cengiz: “UEFA ile 4 yıllık bir anlaşma imzalayacağız”


Sanirim insanlari sinir eden sey, cok sey biliyormus gibi burada bilgiler aktarip alintilar yapip UEFA kurallarini copy paste yapip sonunda haksiz cikip mosmor olmana ragmen hala konusman.

Yoksa ne olacak yani, sen de alt tarafi fikrini belirten bir bireysin burada. Ha hep dikkat cekiyorsun coksa bu ayri konu.
 
Ben bu süreçte Uefa'dan yanayım ama kendi adımıza, hırsızlığın belki bir nebze engellenebileceği umudu ile destekliyorum; maaş sınırı ve sattığın kadar al gibi sözde cezaları. Diğer yandan aleni şekilde yapılan transfer şikeleri var, hayatı boyunca maça çıkmamış adama, kulüp tarihi boyunca harcadıklarından daha fazla bonservis veriyorsa Uefa'nın burada sürece dahil olması gerekir olmuyorsa da ffp filan yalandır net olarak keza tavşana kaç tazıya tut deme tutumu, bir takım çıkıp bir futbolcuya 222 m € gibi ütopik bir rakam veriyorsa ve somut olarak bunu futboldan elde etmedi ise ve yine bu sürece dahil olmuyorsa Uefa'nın çıkıp da kimseye ahkam kesip, ceza verme gibi bir hakkı olmamalı asla.
 
Alindigindaki ucreti elestirdin diye aylar sonra beklenmedik bir fiyata satilinca biri takti sana "alinirken zarar diyordun al simdi konus" gibilerinden

Okurken ben rahatsiz oldum , sanki alinirken pahali oldugu gercegini degistiriyormus gibi
 
Bu konuda katiliyorum.

Ben de ikinci cümlende söyledigini savunanlardanim. 7,5 Milyon verilmesini elestirmek gayet de normal birsey. Az buz bir para degil, ki bizde öyle ahim sahim bir top da oynamadi satilana kadar. Bana göre öne cikan özelligi enerjisi ve gücüydü. Yetersiz degildi belki ama kesinlikle vasatti bizde performansi.

Stoke City nin o kadar para vermesi tamamen piyango. Onlarin bize 16 vermesi, bizim Osmanliya 7,5 Milyon vermemizi mesrulastirmaz. Hatta daha fazla verdigimize dair söylentiler de cikmisti. Isin icinde Dursun olunca insan yalan da diyemiyor böyle iddialara.
 
Cezasiz kalmiyoruz bunu Sn. Baskanimiz da dedi. Son kararim

PSG/City gibi Avrupa Kadro kisiltlamasi aliriz (26 yerine 21-22 miydi )
Maas siniri (Bu cok iyi olur)
Sattiginin 2-3 katini alabilirsin (Mesela 20 mio ya oyucu satarsan 60 mio ya oyuncu alabilirsin, bi ara böyle birsey yaziyordu her yerde)

Bunlar zaten bizim icin Ilac olur (ilki haric). Neyse Beyler üzerine Soguk Su icelim ucuz yirttik.

Aysala Ceza yüzünden sövenler Dursuna niye cit cikarmiyor? Son 3 sezonun Baskani babammiydi? O nun yüzünden yine Uefanin kapisindaydik
 
Para mevzularındaki kısıt işimize gelir hiç etmeyecek adamlara deli paralar harcama alışkanlığından kurtuluruz hiç olmazsa
 
Üst Alt