Mustafa Cengiz: "Yenilgiyi sindirebilmek de asalettir" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Mustafa Cengiz: "Yenilgiyi sindirebilmek de asalettir"


Mustafa Cengiz: TFF, bizim ailemiz. Asla düşmanımız değiller. TFF'nin bizim yolumuza değil, doğru yola girmesi gerekir. Biz hiçbir zaman yapılamayacak bir talepte bulunmadık.

Mustafa Cengiz: Şey ne oldu... Fenerbahçe'yle bir maç yaptık, kaç kaç bitti? Ben beyin ameliyatı oldum da, unutuyorum. Biz yendik mi? Allah Allah... Taraftarda öyle bir hava var ki, dayak yemişiz de yenilmişiz gibi.

Mustafa Cengiz: Görüyoruz ki rakibimiz yenilgiyi örttü, 'Vay bizim golümüz verilmedi' yahu verileydi golünüz, bizim de iki penaltımız verilmedi.Yenilgiyi sindirebilmek asalet gerektirir.

Mustafa Cengiz: Hakemlerden en çok zararı biz gördük. 17 kulüp hakemler için bize birlik oldunuz. Bildiri yayınladınız, 'Hakemler de insandır, hata yapabilir' dediniz. Ey Ali Koç! Bunu sen yazdırdın. Bazı hakemler bize düzenli hata yapıyor. Biz ne Ulusoy'lar, ne hakemler gördük..

Mustafa Cengiz: Rakip takım başkanının, meclis idare memuru gibi davranması hiç hoşuma gitmedi. Alkıştan rahatsız olmuşlar. Yahu sen geldin, kız voleybol, erkek voleybol maçında şakır şakır alkışladın. Bir de benim alkışlamamı istedin.

Mustafa Cengiz: Marcao ve eşine yapılan hakaretleri de iki yıldır söylüyorum. Bazı troll hesaplar, rakip hesapları. Bizim aleyhimize yapılan yayınlarda troll hesaplar çok fazla. Bunları hep biliyoruz. Bununla ilgilenen ciddi bir ekip var, ücreti karşılığında yapılıyor bunlar.

Mustafa Cengiz: Derbide tribünde olan olaylar, Arda'nın cezası, Oğulcan'ın cezası... Özne Galatasaray olmasaydı böyle cezalar olmazdı. Kesinlikle olmazdı. Bundan adınız gibi emin olun.

Mustafa Cengiz: TFF'den bir yetkili, rakip kulübe, 'Sağlık çalışanı 150 kişi alabilirsiniz' demiş. Benim çıkardığım özet bu. Kontrol edemediler, 150 kişi 2500 kişi oldu. Bize aktarılan 3000 kişi. Mertçe çıkıp, 'biz aldık' desinler ve canımı yesinler. Biz aptal değiliz!

Mustafa Cengiz'den Ali Koç'a: Bu kafa yapısıyla hiçbir yere ulaşamazsın. Böyle kalitesizlik olmaz! Kimseden korkmam, Allah'tan başka...

Mustafa Cengiz: Maç sonunda 2. Başkanımız Abdurrahim Bey'e saldırı düzenlendi, ona br şey olsaydı sorumlusu kim olacaktı?

Mustafa Cengiz: Arda'nın hareketini tasvip etmiyorum, Arda da etmiyor. Ancak aranızda özel alanların 'küfür etmiyorum' diyen var mı?

Mustafa Cengiz: Biz bir açıklama yaptıkk diye cezalar verdiniz, böyle TFF olmaz böyle cezalar verilmez! Verin bana da ceza...

Mustafa Cengiz: Maalesef hakem atamalarına benim güvenim kalmadı.

Mustafa Cengiz: Konuştuklarımız, yaşadıklarımızın %3'ü, 5'i...

 
"Cenap Şahabettin'in şu lafını hiç unutmam; 'Bu ülkede mütevazı görünme, gerçek sanarlar.' Yani ne kadar saygılı ve hukuk içinde kalmaya özen gösterirseniz, geri kalmış insanlar ve kesimler, sizi zayıf, yetersiz ve temsilden uzak görür." Mustafa Cengiz

bu çok yerinde bi söz olmuş.

Cengo ekibini tazele devam et 3 yıl daha.
 
Hay senin tff ailene şimdi. Ne boş konuşuyorsun be adam. Burası Türkiye. Normalde çoktan tff binasını basmanız gerekiyordu.
 
Türk futbol tarihinin en şaibeli federasyonu ve Fenerbahçe kulübünün karından ortak, iktidar kuklası, kandırılmış federasyon başkanı direkt hedef alınıp istifaları gündeme getirilmediği sürece tüm açıklamalar lafı güzaftır. Hala yok vicdan, yok bilmem ne. Bu federasyon tüm kurumlarıyla birlikte alaşağı edilmeli. Yapabiliyorsanız bunu yapın, yapamıyorsanız Türk sporunun en büyük kulübünde işgal ettiğiniz koltuktan kalkın, yapabilecek olanlar otursun. Her kararı ve hareketiyle Galatasaray'ın şampiyonluğuna taş koymaya çalışan bu şaibeli federasyon için sözle yola getirme aşamasını geçtik artık, aksiyonla yıldırma politikası uygulanmalı.
 
Mustafa Cengiz: "Marcao'ya yapılan hakaretler, eşine hakaretler... Bazı troll hesaplar, rakip hesaplar. Bizim aleyhimize yapılan hesaplar da troll hesaplardan. Bizim taraftarımız olmayan ama bizim taraftarımız gibi gözüken hesaplar var."
 
Üst Alt