Mustafa Cengiz‘den Derbi Açıklaması! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
1584018231449.png

Mustafa Cengiz: "Cesaret, korku ve panik bulaşıcıdır. Şurada bir kişi hızla koşsun yangın var diye, herkes koşar. Kapımızda ciddi bir sorun var. Nüfusumuz 80 milyon küsür, 1 kişi pozitif çıktı, ortalık yangın yerine döndü, raflar boşaldı."

Mustafa Cengiz: "Bilim insanları güzel açıklıyor, tüm önergelere uymalıyız fakat panik yapmamalıyız. Çanakkale'nin kapısına bir savaş gemisi geliyor, hepimiz cepheyi bırakıp makarna almaya koşuyoruz, bu olmaz. Siz önlemini alacaksınız."

Mustafa Cengiz: "İBB bütün stadı, kapalı ve açık alanları dezenfekte etti. Beşiktaşlı kardeşlerimiz de rahatlıkla maça gelebilir".

Mustafa Cengiz: "Sivasspor maçında Onyekuru'nun pozisyonu penaltı olmalıydı. Ben olsam Mete Kalkavan'ı Sivasspor maçına vermezdim, MHK burada bir hata yaptı."

Mustafa Cengiz: "Galatasaray maçı sana verildiğinde kabul etme Mete Kalkavan kardeşim. Bizim maçı yönetme güzel kardeşim ya!"

Mustafa Cengiz: "Biz taraftarları en iyi şekilde ağırlıyoruz. Tuvaletlerimiz çok iyiydi deyip berbat tuvaletler bırakmıyoruz, ses vermeyeceğiz deyip ses vermiyoruz..."

Muhabir: Arda Turan önümüzdeki sezon gelebilir mi?

FLAŞ! Mustafa Cengiz: "Şu an gündemimiz Arda değil. Ama günü geldiğinde her şey olabilir."
 
Adamın kendi ifade etmedeki başarısı ülkedeki siyasilerin %80'inden daha kuvvetli. Kendisini hiç tanımasam da sadece açıklamalarını dinlesem yine Mülkiye mezunu derdim.
 
Hakemlere acik acik soylemek lazim bizim macimiza gelme diye. Serefsiz goz gore Onyekuru'ya penalti vermeyip 30 saniye sonra Sivas'a penalti verdi.
 
Üst Alt