Mustafa Cengiz'den Şimşek ve Çavuşoğlu'na Ziyaret | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Mustafa Cengiz'den Şimşek ve Çavuşoğlu'na Ziyaret


6f9419dba4534324a49a3b2cab7b07fa.jpeg

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, bugün Kulüpler Birliği Vakfı'nın Maslak'taki merkezinde gerçekleşen olağanüstü toplantısının ardından Ankara'ya giderek nezaket ziyaretlerinde bulundu.

Başkanımız Mustafa Cengiz, Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Ünal Çeviköz ile birlikte önce Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'i makamında ziyaret etti, ardından TC Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaretler sırasında her iki bakana da imzalı Galatasaray forması hediye edildi. 23. Dönemde Gaziantep, 24. Dönemde ise Batman Milletvekili seçilen Mehmet Şimşek'e 27 ve 72 numaralı, Mevlüt Çavuşoğlu'na ise 07 numaralı forma takdim edildi.

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'e gerçekleştirilen ziyarette Galatasaray Sportif AŞ Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Günay da yer aldı.
 
Bu temaslar sevelim veya sevmeyelim gerekli. Mustafa Cengiz bürokrasiyi bilen bir adam. Ünal Çeviköz eski büyükelçi. Dursun gibi takla atacak, Galatasaray'ı ele ayağa düşürecek insanlar değiller en azından.
 
Üst Alt