Mustafa Cengiz'in İstemediği Lütfi Arıboğan Modeli! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
4 Mayıs’ta listelerin Divan Kurulu’na sunulmasından önceki gün inanılmaz bir görüşme trafiği yaşandı… Mustafa Cengiz ve Ozan Korkut listelerinin birleşmesi görüşüldü. Adnan Öztürk ile Cengiz ilk etapta 2’nci Başkan’ın Ozan Korkut olması ve yönetimdeki 14 kişilik koltuğun 7'şer kişiden paylaşılması şartıyla anlaştı. Cengiz sadece Yasin Çakmak’ın üzerini çizdi. Sebebi de Ünal Aysal destekli Terim karşıtı algı operasyonunun merkezindeki isim olmasıydı. Çakmak'ın yönetim yerine; Denetim Kurulu'nun yedek listesinde yazılması konusunda anlaşmaya varıldı. Bu şekilde hem Terim’in gönlü olacak hem de Aysal cephesinin desteği kaybedilmeyecekti.

BURAK ELMAS, ARIBOĞAN TARZI CEO’LUK İSTEYİNCE İŞLER KARIŞTI
O görüşmede Adnan Öztürk, Burak Elmas'ın Ünal Aysal döneminde uygulanan Lütfi Arıboğan modeline benzer şekilde Sportif A.Ş'de geniş yetkili CEO görevinde bulunması ve ayrıca kulübün çalışanı olarak maaş almasını istediklerini söyledi. Cengiz, bu teklifi reddetti. Öztürk, "Burak Elmas'ın para kazanmaya ihtiyacı var, bütün işini gücünü bırakıp Galatasaray'a hizmet edecekse bunun karşılığını almalı" cevabını verdi. Cengiz bunun üzerine, "Madem para kazanmaya ihtiyacı var, o halde yönetime de girmesin. Galatasaray kimsenin gelir kapısı değildir, böyle düşüncede olan bir insanı da ben yönetimimde istemem" diyerek kestirip attı.

ÖZBEK SEÇİLDİĞİNDE ELMAS’I GENİŞ YETKİLİ CEO YAPACAK
20 Ocak’ta yapılan seçimde Dursun Özbek'in en yakınlarından biri olan ve listesinde bulunan Celal Emon'un, Ozan Korkut'un listesinde. Emon listeler belli olmadan hemen önce Başkan Özbek’le, Point Hotel'de toplantı yaptı. Özbek’in diğer hamle ise seçimden hemen sonra "birlik beraberlik sağlayacağız” açıklaması olacak. Sportif A.Ş yönetiminde olan isimler istifasını sunarken Burak Elmas'ın istifasını kabul etmeyecek. Görevine devam etmesini isteyecek. "Geniş Yetkili CEO'luk" görevini onaylayacak.



ajansspor
 

Ekli dosyalar

  • 714094.jpg
    714094.jpg
    27.6 KB · Görüntüleme: 715
Demek vizyoncularin Dursun'la anlasamadigi nokta komisyon paylasimiymis. Simdi Ozbek'i sectirince doya doya yerler komisyondan paylarina duseni.

Twitter'da Galatasaray, asalet vs. dersin, kim bilecek?
 
Üst Alt