Mustafa Denizli: "Ndiaye olmayınca Galatasaray tempo anlamında sıkıntıya düşebilir" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Mustafa Denizli: "Ndiaye olmayınca Galatasaray tempo anlamında sıkıntıya düşebilir"


827753.jpg

Mustafa Denizli, Galatasaray - Osmanlıspor' maçını TRT Spor'da değerlendirdi. Denizli, Feghouli ve transferi gündemde olan Ndiaye hakkındaki görüşlerini de dile getirdi.

Mustafa Denizli'nin sözlerinden Ajansspor.com'un derledikler şöyle:

"Galatasaray ikinci golü bulana dek bir iki net pozisyon üretti. O dakikaya kadar Osmanlıspor'un pozisyonları vardı. Galatasaray için çok zor bir maç oldu. Galatasaray bu akşam kendi açısından çok uzak bir futbol sergiledi. Galatasaray özellikle ikinci yarı çok zor duruma düştü. Osmanlıspor bu akşam biraz daha final paslarında etkili olabilseydi, İstanbul'dan puanla dönebilirdi."

"Galatasaray Ndiaye'nin eksikliğini hissedecek"

"Galatasaray orta sahayı çok iyi kullanan, iyi çıkış yapan, merkez ara paslarını kullanan Ndiaye'nin eksikliğini çok hissedecek. Futbolda transfer teklifi gelir, düşündüğün gibi olmayabilir. Bu akşam sahada olmayacağını Fatih hocaya ileten Ndiaye'nin gitme yönünde karar aldığı görülüyor. Galatasaray'ın ikinci yarı başında transfer etme şansı vardı ama bazı sorunlar var. Ndiaye çok özel bir oyuncuydu."

"Sol bekte sıkıntı devam ediyor"

"Galatasaray'da sol tarafta sıkıntı devam ediyor. Latovlevici'yi bu akşam taraftar ıslıkladı. Zor bir dönemeçten geçiyor. Osmanlıspor tahminimden daha fazla pozisyon buldu ama değerlendiremedi."

"Feghouli çok farklı bir oyuncu"

"Galatasaray önümüzdeki dönemlerde golcü sıkıntısı yaşamaz. Gomis ne kadar yetenekli bir oyuncu, keza Eren geçen hafta attığı gollerden sonra "ben de buradayım" dedi. Feghouli ve Belhanda orta sahayı iyi toparladı. Özellikle Feghouli son haftalarda başarılı performansı çizmeye devam ediyor."

"Galatasaray kalesinde çok pozisyon veriyor"

"Galatasaray iki haftadır kazanıyor, emin adımlarla ilerliyor ama kalesinde çok pozisyon veriyor. Mali sorunlar çıkan bir kulüpte özelikle yabancı oyuncuların menajerleri her zaman daha iyi kulüp arıyabiliyorlar. Ben bunu yaşadım!"

"Galatasaray'da yükü Ndiaye çekiyordu"

"Dolasıyla bu akşam her iki takım da pozisyon bulmasına rağmen final paslarını yapamadılar. Orta sahada Fernando'nun olmayışının yükünü Ndiaye çekiyordu . Galatasaray ilerleyen dönemlerde tempo anlamında sıkıntıya düşebilir bu yüzden."

AJANSSPOR
 
Şaşırtıcı ama doğru demiş.

Fernando dönünce 1 tık toparlanır. Selçuk asla olmayacak bunu gördük bu akşam.
 
Yok yahu öyle mi? Biz de zaten Tolga ve Selçuk orta sahası atletlerden oluşan bir orta saha gibi olacak sandık.

Yine Reha Kapsal devre arası Latovlevici için pas tercihleri doğru dedi.

Böyle adamlar yorumcu olup bu işten para kazanıyorlar.
 
Üst Alt