Mustafa Kemal Atatürk’ü Saygıyla Anıyoruz | 10 Kasım - Sayfa 7 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Mustafa Kemal Atatürk’ü Saygıyla Anıyoruz | 10 Kasım


Öldüğümde eğer ruh varsa veya cennet ile cehennem, bilmiyorum ama yanına gidip görmek isteyeceğim ilk insan kendisi olacak

Ahirette lobi gibi bir yer varsa dünyada yaşamış ve ölmüş milyarlarca insanın bulunduğu bu yerde Türk millet için en değerli ve en fazla ilgiyi görecek şahısında kendisi olacağını düşünüyorum..

Kendisini hayal ediyorum, dönemim komutanları ve önemli şahıslarıyla birlikte sohbet ettiğini. Hayal ediyorum subay üniforması üzerinde çizmeleri dize kadar elinde kadehi karizmatik bir duruş ile hararetle birşeyler anlattığını.

Türk millet adına konuşuyorum. Kurulan tüm devletler sırasıyla toplanacak hepsi kendinden sonrasını merak edecek. Bir yandan da atalarına yaptıklarıyla böbürlenecek.

İrmek irmek, adım adım orta Asya’dan başlayıp Zincir selçukluya ve Osmanlı’ya gidecek, iyisini kötüsünü konuşacaklar. Ben padişahların bu o mu diyerek Atatürk’ü işaret edeceklerine eminim.

Şimdilerde kör cahillerce Osmanlı yıktı diye anılan adamın o gün büyük liderlerce; Anadolu’daki soyumuz onurumuzu kurtaran adamın kim olduğunu merak edecekler.

Bizi karanlıktan aydınlığa çıkaran o güzel insan. Sizi saygıyla ve özlemle anıyorum.
 
a251b5c2efff56c692e20beb562aee38.jpg



GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Karanlığımıza ışık olan mavi gözlerini bile çok arıyorum. Keşke yine çıkıp gelsen Samsun'dan. Hala bir yerlerde seni yaşatanların umuduyla tutunuyorum yarınlara... Umutsuz durumlara her düştüğümde, umudunu hiç yitirmeyen seni örnek alıp tekrar ayağa kalkıyorum. Tüm zorluklara rağmen bize emanet ettiğin her güzelliğe, kendimiz için olan son Kasım'a kadar sahip çıkmaya devam edeceğiz. Sevgi,saygı, büyük bir özlem ve rahmetle anıyorum, ebedi liderimizi, Atatürkümüzü.
 
Üst Alt