# Mustafa Pektemek | Transfer Haberleri | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Mustafa Pektemek | Transfer Haberleri


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başkan adayı Ünal Aysal, eğer göreve gelirse Mustafa Pektemek’le yerli transferine başlayacak



Avrupa’nın gözde yıldızlarıyla görüştüğü bilinen Aysal ve ekibi, G.Birliği’yle bonservis için 4 milyon Euro’ya el sıkışmayı planlıyor. 22’lik genç forvet, 14 Mayıs’taki planlar tutarsa Aslan olacak.



14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek başkanlık seçiminde G.Saray camiası tarafından favori olarak gösterilen Ünal Aysal, Avrupa’nın dört bir yanında dünya yıldızlarıyla pazarlıklar içinde.. Takımı hedefe götürecek kaliteli yabancıları kadroya katmak için büyük mesai harcayan Aysal ve ekibi, sınırların içini de unutmadı..



TÜRK oyuncuların kalitesini artırmaktan yana olan Ünal Aysal, çalışma arkadaşlarına Türkiye’den kaliteli genç oyuncuların da transfer edilmesi yönünde direktif verdikten sonra, ilk olumlu adım G.Saray’ın yaklaşık 1 yıldır ısrarla istediği Mustafa Pektemek’ten geldi.



G.BİRLİĞİ’NİN 22 yaşındaki forvet oyuncunu Aslan yapmak isteyen sarı-kırmızılılar bu doğrultuda Ankara temsilcisiyle resmi olmayan ön ‘yoklamaları’ da yaptı.. İlk haberlere göre Başkent ekibi, golcü oyuncusu için 5 milyon Euro’luk bir bonservis bedeli talep ediyor. Fakat yönetimin kafasındaki rakam maksimum 4 milyon Euro.



ARADA çok büyük bir uçurum yok, futbolcunun da sarı-kırmızılı kulübe oldukça sıcak bakması, G.Birliği’nin istediği rakamda indirim yapmasını da sağlayacak. Ayrıca Mustafa’nın 1 milyon Euro’nun altındaki yıllık ücreti de sarı-kırmızılıları yormayacak.



BÜYÜK SAKATLIK ATLATTI



BU arada G.Saray’ın transferi için uğraş verdiği Mustafa Pektemek, sezon bayında çok büyük bir sakatlık yaşadı ama genç vücudu bunu hemen geride bırakmayı başardı. Ankara TSYD Kupası’nda çapraz bağlarını kopartan ve formasından tam 20 hafta uzak kalan genç golcü, 21. haftada sahalara döndüğü Belediye maçında gol atarak müthiş bir grafiğe başladı.. Şu an genç golcünün 10 maçta 5 golü bulunuyor.



Vatan
 
Cevap: # Mustafa Pektemek



Böyle adamları alarak, yerli kalitesi artırmak lazım kesinlikle. Stancu'dan daha çok iş yapar.
 
Cevap: # Mustafa Pektemek



Kesinlikle alinmali. Adnan Sezgin´in begenip alamadigi iyi futbolculardan biri Orhan Sam´la birlikte :)
 
Cevap: # Mustafa Pektemek



sakatlik problemi var adamin. Dikkatli olmak gerek yani..

Ama adam tek kelime ile müthis bir forvet. Pektemek gol demek :)
 
Cevap: # Mustafa Pektemek



kesinlikle transfer edilmeli geçen sezonun sonunda ne olursa olsun batdalı değil mustafayı almalıydık.
 
Cevap: # Mustafa Pektemek



mevlütü almak daha iyi bir seçim olur sanki bu hafta güzel bir vole golünüde yazmış mevlüt
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt