mustafa reşit akçay - Sayfa 5 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

mustafa reşit akçay


Siyaseti her şeye karıştırıyorsunuz , zıt görüşlere kapalısınız diyen insanlar onlarla zıt bir şey düşündüğün anda seni cahil kabul edip başka konuda senle ikili iletişimi direkt olarak kesiyor .Siyasi veya bu tarz hassas konuda ortak görüşe sahip olmadık diye cahiliz evet.
Tabi bu dediklerimlede biz havadan nem kapar olmuşuz kafayı yemişiz aslında öyle bir muamele yapıldığı yok değil mi ? :hat:
Şaka gibisiniz.
 
Guray'a sonuna kadar katiliyorum.
Vallahi ne yalan söyleyeyim dini şova döken heriflerden de tavırlarından da hep nefret ettim.
Evet muslumaniz çoğumuz ama işi tarikat mantigina çekmemek gerekir. Aşırılığı sevmem ha bize ne bundan dersiniz haklısınız fakat madalyonun öbür yüzüne de bakalım sana ne benim ne düşündüğümden.

Neyse bu konu hakkında biraz midemi ekşiten şeyden bahsedeyim.
Önce osmanlı sonra konya, yapılan bağış şovları hal hareketler falan bana hep bilinçli yapılıyor gibi geliyor babama bile güvenemiyorum bu ülkede işin özü. Bana daha üst level takimlara basamak basamak yol yapıyor gibi geliyor.(ibb, Beşiktaş gibi)
Hatırlayın feto cemaati denilen oluşumun muridlerinin birilerine yaranma yöntemleri ve geldikleri yerleri. Daha net örnek vereyim ertem şener diyeyim yeter.

Hocaligina laf edemem aynı şenol güneş gibi ama karakter olarak yerlerdeler maalesef. Keske insanlar başarılarına göre odullendirilse.
 
EQ1qbn_W4AIOg_u
 
Düzgün insanları nasıl da herkes beğeniyor..

Bakınız, genel olarak herkes işini yapmaya çalışan, diğerlerinden biraz daha farklı insanları görüyor..Sorun biz de değil..
Bu adam bizim babamızın oğlu değil ama iyi ve düzgün bi insan.Şansı bol olsun..
Satılık şarlatanların takım çalıştırdığı bi ortamda bu hoca da iyi yerlere layık..
Bence...
 
Üst Alt