Mustafa Sarp Galatasaray'da! - Sayfa 2 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Mustafa Sarp Galatasaray'da!


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Sarp Aslan gibi!



Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı ile Mustafa Sarp'ın transferi için buluştu.



Sarı-Kırmızılı kulübün, Bursaspor’un tecrübeli orta saha oyuncusu Mustafa Sarp ile ilgilendiğini geçtiğimiz günlerde okuyucularımıza duyurmuştuk. Galatasaray Başkanı Adnan Polat, önceki akşam GSYİAD toplantısından çıktıktan sonra, Köşebaşı Restoran’da Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı ile buluşarak, bu transferi masaya yatırdı. Tarafların büyük ölçüde anlaşma sağladığı, Yeşil-Beyazlı oyuncunun önümüzdeki günlerde Galatasaray forması giyebileceği öğrenildi. Son pürüzler ara transfer döneminde giderilemezse, Mustafa Sarp sezon sonunda Aslan olacak.



Raşit ALTUN/FANATIK
 
Cevap: # Mustafa Sarp



G.Saray ilk transferini yaptı



G.Saraya'ın başında 3’te 3 yaparak takıma hayat veren Bülent Korkmaz yeni sezonun kadrosunu kurmak için de düğmeye bastı.







Sezon sonu serbest kalacak olan Mustafa’yla 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme yapıldı. Korkmaz’ın eski öğrencisi ilk yıl 600 bin $ alacak.



Vatan Gazetesi'nin haberine göre, G.Saray’da göreve geleli henüz iki hafta olmamasına rağmen farkını hissetiren ve 3’te 3 yaparak takıma hayat veren Bülent Korkmaz yeni sezonun kadrosunu kurmak için de düğmeye bastı.



Göreve gelmeden önce yaptığı açıklamalarda mevcut kadronun korunması ve birkaç iyi takviye yapılması durumunda takımın daha başarılı olacağını belirten Korkmaz’ın alınmasını istediği ilk isim olan Mustafa Sarp artık G.Saray’da.



Sarı-Kırmızılılar, Bursaspor ile mukavelesi sezon sonu bitecek olan başarılı orta saha oyuncusu ile sözleşme de imzaladı. 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 3 yıllık mukaveleye imza atan Mustafa’ya ilk yıl için 600 bin, ikinci yıl için 650 bin son sezonu için ise 700 bin dolar ödenecek. FIFA kurallarına göre mukavelesi mayıs ayında bitecek bir futbolcu ocak ayında başka takımlarla görüşüp sözleşme imzalayabiliyor.



OCAKTA OLMAMIŞTI

BÜLENT Korkmaz’ın Kayseri Erciyesspor’dayken de öğrencisi olan Mustafa Sarp’ı G.Saray devre arasında da almak istemiş ancak kulübüyle yapılan görüşmelerde bir türlü anlaşma sağlanamamıştı. G.Saray’la sözleşme imzalayan yıldız futbolcu dün akşamki maçta da yeni takımına karşı ilk 11’de görev yaptı.



ASLAN’A GOLÜ VAR

BU sezon Süper Lig’de Bursaspor ile 20 maçta ilk 11’de sahaya çıkan Mustafa Sarp’ın 4 de golü var. Toplam 1742 dakika sahada kalan Mustafa, G.Saray’ın ilk yarıda 2-1 yenildiği maçta Timsah’ın ilk golünü atmıştı.



Internetspor:)
 
Cevap: # Mustafa Sarp



Her Bursa maçında sonra..Mustafa Sarp..Ne yapalım Mustafa Sarp'ı..Aldık mı daha genç alırız..Mesela;Murat Ceylan..
 
Cevap: # Mustafa Sarp



Çok uğraşmışlardı

Bu sezon sakatlıklardan çok çeken ve birçok maçta sahaya sürecek oyuncu bulamayan Galatasaray, önümüzdeki sezona dönük olarak kadroyu takviye etmek için harekete geçti. Ara transferin son gününün son saatine kadar Bursaspor’un ön liberosu Mustafa Sarp’ı alabilme uğraşı veren yöneticiler, başarılı olamayınca, 28 yaşındaki oyuncuyla gelecek sezon için el sıkışmıştı. Bursaspor ön liberosunun sözleşmesi mayıs ayında sona ereceği için bonservis bedeli ödenmeyecek.

53’te golünü attı

Mustafa Sarp’ın transferine bitti gözüyle bakan yöneticilerin, şimdi de stoper İbrahim’e kanca attığı belirlendi. Yöneticilerin, Bursaspor ile 2010’a kadar sözleşmesi bulunan 27 yaşındaki oyuncuyla her konuda anlaştığı ve el sıkıştığı öğrenildi. Meira’nın gitme ihtimalini düşünerek, onun yerine İbrahim’i almak isteyen yöneticilerin, Bursaspor ile masaya oturacağı kaydedildi. Dün başarılı bir oyun çıkaran İbrahim, 53. dakikada şık bir kafayla ağları havalandırdı.





FANATİK
 
Cevap: # Mustafa Sarp



Bencede gerek yok bu adama daha iyilerini bulabiliriz.Misal ;



Geromel- 1.FC Köln

img.320675_t.jpg
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt