Nagatomo: "Galatasaray'da kalmak istiyorum" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
535

Galatasaray’ın Inter’den kiraladığı Japon sol bek Nagatomo, “Burada tekrar doğdum!.. Kalmak istiyorum” diye konuştu.

Inter'den satın alma opsiyonu olmadan kiralanan Nagatomo, İtalyan basınına konuştu. 31 yaşındaki futbolcu, "Burada tekrar doğduğum için Galatasaray'da kalmak istiyorum. Galatasaray'ın nasıl bir kulüp olduğunu gelmeden önce de biliyordum. İstanbul'a uyum sağlamakta sıkıntı yaşamadım" dedi.

Haberde İtalyan ekibiyle 2019'a kadar mukavelesi bulunan oyuncu için Galatasaray'ın 2.5 milyon euro ödemeye hazır olduğu vurgulandı.

Juventus'lu Asamoah'la şimdiden anlaşan Inter'in, bu parayı kabul edeceği yazıldı..

Akşam

 
Yedek olarak gayet sağlam bir sol bek olabilir, en kötü şartlarda as sol bek olarak devam edebilir. Sırıtmıyor yani.
 
Keşke Kwadwo'ya biz protokol imzalatabilsek ancak o olayda saçma sapan bir şeyler dönüyor belli.

Nagatomo iyi olabilir , ancak farklı daha genç parlatılabilir bir isim araştırmalıyız ; olmazsa kendisini almalıyız yaşı düşündürücü.
 
Seneye ŞL'de olacaksak ki büyük ihtimalle olacağız kalmasında yarar var yedek olarak. Fiziği biraz daha iyi olaydı bir de sol bek dışı alternatif pozisyonlarda oynayabileydi iyiydi ama olsun yine de makul bir ücretle kalabilir zannımca.
 
piyasanın uçtuğu şu devirde hele de sol bek pozisyonu işin düşünüldüğünde kalmalı japon reis maliyeti ve performansı itibariyle
 
O değil de Bjk sezon başında uzak doğu seferi yaptı diye kafamızı şişirdi ama bizim tek transferle Japonya'dan maçlarımız satın alındı.

Seneye bir Güney Koreli bulalım, Samsung forma sponsoru olmazsa bir şey bilmiyorum.

Alnitak Alnilam Mintaka
 
Üst Alt