Nagatomo: "Galatasaray'da kalmak istiyorum!" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Nagatomo: "Galatasaray'da kalmak istiyorum!"


naga.jpg

Galatasaray'ın devre arasında Inter'den kadrosuna kattığı Nagatomo Beşiktaş derbisi sonrası Galatasaray'da kalmak istediğini söyledi.

Nagatomo: "Burada olduğum için çok mutluyum. Çok mücadele eden bir Galatasaray vardı maçta. Ben de her geçen gün daha iyiye gittiğimi düşünüyorum.Bu derbiye özel parantez açmak istiyorum ama asıl parantez açılması gereken taraftarımız. Son dakikaya kadar yanımızda oldular. Bize verdikleri destek önemli. Sezon sonu onları mutlu etmek istiyoruz.

Uzun yıllar İtalya'da derbiler oynadım. Bu derbi gerçekten çok zor bir maçtı. Taraftarımız son dakikaya kadar yanımızda oldular. Bana da inanılmaz destek ve güven veriyorlar.Fatih Terim, teknik ekip, oyuncular ve böyle bir taraftar ile birlikte olduğum için çok mutluyum. Galatasaray'da kalmak istiyorum."

Beinsports
 
Allahıni seven ja Kore li yada japon 10 numara alsın, hem iş ahlaki çok yüksek ve vurduymaz değiller bide 8 ciğerleri var
 
Q7'yi sahadan sildi öyle ki Şenol diğer kanata atmak zorunda kaldı kesinlikle alınmalı hücum anlamında da bu kadar iyi bek performansı hatırlamıyorum ben.
 
Db-KFxTX4AEAaTP
 
Belli bir standardı var oralardan düşmüyor. Büyük maç performansları da çok iyiydi. Başak ve bjk maçlarında hayran kaldım adama. Visca ve Quaresma gibi iki tehlikeli adamı sahadan sildi resmen. Hücuma verdiği katkı da yadsınamaz. Gerekirse tekrar kiralık, şartlar uyarsa bonservisiyle alabiliriz. Her türlü iş yapar.
 
Üst Alt