Nagatomo, Galatasaray'dan Ayrılıyor | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Nagatomo, Galatasaray'dan Ayrılıyor


1575018396750.png

Galatasaray'ın Japon savunmacısı Yuto Nagatomo ile devre arasında yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in her basın toplantısında üzerinde durduğu devre arası transfer çalışmalarının detayları ortaya çıkmaya başladı. Şampiyonlar Ligi'nden elenen ve Avrupa Ligi şansını mucizelere bırakan Galatasaray'da Ocak ayında kadro planlamasında büyük değişikliklere gidilmesi planlanıyor.

CalcioMercato'nun haberine göre, Fatih Terim'in kadro planlamasında yer almayan isimlerden biri de Japon sol bek Yuto Nagatomo. Devre arasında Nagatomo ile yollarını ayıracak olan sarı kırmızılıların sol bek arayışları sürüyor.

33 yaşındaki Nagatomo, bu sezon sarı kırmızılı formayla tüm kulvarlarda 16 maça çıktı ancak gol ya da asist katkısında bulunamadı.

Goal
 
Ligin şu an en kalitesiz olmasa da en yeteneksiz beki olur. Schalke maçında yaşadığı garip sakatlıktan sonra eforu düşse anlardım da adam bayağı havadan gelen topu sağlıklı yere indiremiyor yav, inanılmaz bir şey. Lukunku'nun solbek versiyonu gibi oldu. Devre arası Linnes gibi joker en azından yazın adam akıllı bir bek alana kadar 3'lüde de, 4'lüde de sol tarafı iyi yedekler. Zaten geçen yıl da adam Galatasaray'da en verimli zamanlarını 4'lünün solunda geçirirken şampiyonluk maçları geldi diye Yuto'yu yine değişilmez yaptık, yazın da buna güvenip yaptığımız aptallığın cezasını bu yılın ilk yarısında çektik. Hakikaten Yuto'nun şu performansıyla 21 kişilik oyuncu kadrosunda kendisinden daha kullanışsız bir oyuncu göremiyorum, o yüzden tez elden ayrılık iki tarafın da hayrına olur.
 
Topu aldiginda ya saga cekip yanindaki takim arkadasina pasi veriyor, ya da geri oynuyor, 33 yasinda, 6 ay sonra sozlesmesi bitiyor zaten, ocakta hemen sutlanmali.
 
bu japonun performansı sezon başından beri yerlerde o konuda tamamızda.Neredeyse adamı her maç cl de bile ilk 11 de başlatan ft nin millete faturayı kesmeside ayrı bir komedi.

Hem adamların maç başına primlerinden yüzde al başarısızlıklarına rağmen sahada tut sonrada gönder ne güzel valla.
 
Üst Alt