Nagatomo Mesaj Gönderdi! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
5284699.jpg


Inter'den kiralanan Japon futbolcu, Türkiye'de huzur buldu, adeta yeniden doğdu.

Milliyet Gazetesi'nden Nevzat Dindar'ın haberine göre; Galatasaray’ın sezon sonuna kadar kiraladığı başarılı sol bek, Türkiye’de kalmak istediğini iletti, “Taraftar, stat ve İstanbul beni buraya bağladı. Bu nedenle bonservisimi alın” dedi. Sarı-kırmızılılar, Nagatomo için Inter’in kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Galatasaray’ın devre arasında Inter’dan kiraladığı Yuto Nagatomo, sarı-kırmızılılara başvurarak takımda kalmak istediğini iletti.Galatasaray formasıyla iyi bir görüntü çizen ve sol bekteki problemi kısa sürede çözen 31 yaşındaki futbolcu, kulüp yetkilileriyle bir görüşme yaptı. Japon oyuncu, “Galatasaray’da kalmak ve hizmet etmek istiyorum. Hocamın bana yaklaşımı çok iyi. Burada adeta yeniden doğdum. Futbol oynarken büyük keyif alıyorum. Galatasaray’ın büyüklüğünü kısa sürede anladım. Taraftar, stat ve İstanbul beni buraya bağladı. Bu nedenle bonservisimi alın” diyerek harekete geçilmesini istedi.

Teknik direktör Fatih Terim’in performansından çok memnun olduğu tecrübeli futbolcu için sarı-kırmızılıların önümüzdeki günlerde Inter’in kapısını çalması bekleniyor.

2.5 milyon euro

Nagatomo’yu 750 bin euroya kiralayan Cim-Bom, şampiyon olması halinde Inter’e 250 bin euro daha verecek. Japon futbolcu ise yarım sezon için 850 bin euroya imza atmıştı. Yine şampiyonluk durumunda bu rakam 1 milyon euroya kadar çıkacak.

Galatasaray, Nagatomo’nun bonservisi için 2.5 milyon euronun üzerinde bir rakam teklif etmeyecek. Japon futbolcunun Inter’le 1 yıl daha sözleşmesinin bulunması ve yine Inter’in bu futbolcuyu gözden çıkarması, pazarlıkta Galatasaray’ın elini güçlendirecek.

Fanatik
 
bu fiyata bence kelepir alalım ama alternatifini de yaratalım mümkünse genç bir yerli oyuncu yetiştirelim arkasına.
 
asamoah gelirse her iki kanatta da oynayabildiği için mariano ve asamoah'ı yedeklemek için uygun fiyata yedekte bekleyebilir.linnes'i de yollarız artık.
 
[FONT=&quot]ÖZEL HABER | La Gazzetta dello Sport
Nagatomo'yu bir sonraki sezon da kadrosunda tutmak isteyen Fatih Terim, oyuncunun bonservisinin alınması konusunda ısrarcı. Inter, 4-5 milyon euro'ya oyuncuyu bırakabilir.

[/FONT]
DXlonAkW0AA0wCK.jpg
 
Üst Alt