Nagatomo: "Zamana ihtiyacım var" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
9b3d76f0817248ff8a07180b5e1344e3.jpeg

Galatasaray’ın Inter’den kiralık olarak kadrosuna kattığı ve Demir Grup Sivasspor maçında ilk kez Galatasaray formasını giyen Yuto Nagatomo, karşılaşma sonrasında yayıncı kuruluşa ve basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Japon futbolcunun sözleri şu şekildeydi:

“İlk geldiğim günden beri çok güzel bir ambiyans var. Takım arkadaşlarım, hocam bana çok yardımcı oluyor. Herkes bana yardım etmek için elinden gelen her şey yapıyor.”

“Sadece 2 antrenman yapma şansı buldum. Kolay değil… Yeni bir lig, yeni takım arkadaşları, yeni oyun düzeni… Bunun için belli bir zamana ihtiyacım olacak. Takım arkadaşlarıma yardım etmek için elimden geleni yaptım.”

“Inter’de de uzun süre 55 numaralı formayı giyim. Aslında buraya geldiğimde ilk olarak 5 numarayı sordum. Ama şu anda 5 numara Ahmet’te olduğu için 55 numarayı tercih ettim.”

"Buraya gelmeden önce Sneijder ve Melo ile konuştum. Mükemmel bir takıma, mükemmel bir camiaya gittiğimi, mükemmel bir taraftar karşısında oynayacağımı söylediler."



[galatasaray.com]
 
Hepi topu surada 3 ay var lan ligin bitmesine ne zamanı hayır gönderdiğimiz adam premier lige çıkıp ilk maçında çatır çatır oynayıp asist yaptı daha ne diyem bahane yok japon bahane yok futbolun kuralları basit onu uygulaman yeterli
 
Herifi ilk macta gömmek rezillik cahilliktir
Ula biz amatör futbolda yeni takimda ilk antremana cikarken bile elimiz ayagimiz birbirine dolasirdi heycanda messiden birden baris özbeke dönerdim
Herif yeni ülkeye gelmis 1 2 gün sonra sivas gibi bir kiro sehirde ilk macina cikmis
Yorum yapmak icin yorum yapmaya gelen dolu mübarek forumda

SM-G950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Üst Alt