Nagatomo'nun Maçları Japonya'da Canlı Yayında! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Nagatomo'nun Maçları Japonya'da Canlı Yayında!


105-640.jpg


Nagatomo’nun Galatasaray’a transferi, Sarı-kırmızılı takımın Uzakdoğu’daki popülaritesini tekrar arttırdı. Japonya’da Cimbom’un maçları yayınlanıyor ve oldukça yüksek reyting alıyor.

Devre arasında Inter’den Nagatomo’yu kiralayan Galatasaray’ın bu hamlesi, şu ana kadar hem saha içi hem de saha dışında tam isabet sağladı.

Cimbom’un sol bek sorununu geçici de olsa çözen 31 yaşındaki futbolcunun transferi, ülkesi Japonya’da da geniş yankı uyandırdı. İmza gününden beri Cimbom’a yoğun ilgi gösteren Japonlar, artık Galatasaray’ın maçlarını da takip ediyor.

Aslan’ın ligde son oynadığı 5-0’lık Bursaspor ve 7-0’lık Karabük maçlarının Japonya’da yayınlandığı ve oldukça iyi reytingler aldığı belirtiliyor. Eğer tecrübeli futbolcunun bonservisi sezon sonunda alınırsa, yaz döneminde Uzakdoğu’ya bir turnuva için gidilebileceği ifade ediliyor.​
 
bu arada beşiktaş bu uzakdoğu turnesini yüzüne gözüne bulaştırdı ancak söz konusu Galatasaray olunca ben biz baya olumlu kazanımlar elde edebiliriz.

Hatta tercihen geleceğe dönük bir genç oyuncu da transfer edilebilir +21 yaş.
 
Bu Japonlar enteresan ırk. Zamanında sırf İlhan Mansız'ı izlemek için İstanbul'a geliyorlardı. Sonra Kobe takımı almıştı hatta.

İyi pazar orası. BundesLiga'da sırf oradaki pazarı düşünerek Koreli ve Japon oyuncular alıyorlar. Pek çok Koreli,Japon oyuncusu var takımların.
 
Üst Alt