Nani: "Biz makine değiliz" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Nani: "Biz makine değiliz"


Nani: "Biz makine değiliz"

Portekiz forması giyen Nani, Almanya maçının ardından eleştirilere uğramasının ardından açıklamalarda bulundu.



172083hp2.jpg




Portekiz Milli Takımı kanat oyuncusu Nani, Almanya ile oynadıkları ve 1-0 kaybettikleri maçın ardından yaşadığı eleştirilere yanıt verdi.



Yaptığı açıklamada kendisine yapılan eleştirilerin yapıcı olmadığını vurgulayan Nani, "Başkalarının ne düşündüğü aslında umrumda değil. Bazı zamanlarda eleştiri olacaktır. Fakat şu ara beni eleştirenler bana yardım etmek yerine zarar veriyor. Sadece milli takımın başarısını düşünüyorum. Başarı kazanarak halkımızı mutlu etmek istiyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Biz makine değiliz." diye konuştu.



Asıl mevkisinin kanat olduğunu hatırlatan Manchester Unitedlı oyuncu, "Ben bir kanat oyuncusuyum. Sahaya çıktığım an ise takımıma yardımcı olmak için mücadele veririm. Bazen orta sahanın ortasında oynuyorum. Orada da kendimi iyi hissediyorum. Çizgiye yakın alanlarda oynamayı seviyorum. Nerede oynayacağıma hocam karar verir fakat gelecekte orta sahanın ortasında görev almayı düşünmüyorum." dedi.



Almanya maçında kendisine boş alan bulmakta zorlandığını dile getiren ve Danimarka maçı hakkında konuşan 25 yaşındaki isim, "Maçın başında Almanya bana boş alan vermedi ve bu yüzden çok etkili olamadım. Danimarka çok akıllı oynayan bir takım. Bizim maçta da risk alacak bir şekilde hücuma çıkacaklarını tahmin etmiyorum. Daha fazla pozisyon üretmemiz ve gol yollarında daha başarılı olmamız gerekiyor." şeklinde konuştu.





Euro 2012 B Grubu ilk maçında Portekiz, Almanya'ya karşı 1-0 mağlup olmuştu.



Kaynak
 
Üst Alt