Napoli, "Galatasaray'a gidebilir" Dedi! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Napoli, "Galatasaray'a gidebilir" Dedi!


Galatasaray'ın teklif yaptığı Vlad Chiriches'in ayrılmasına Napoli'den yeşil ışık! Napoli Sportif Direktörü Stefano Antonelli, başarılı ismin Galatasaray'a gidebileceğini söyledi.
chiriches-napoli-pagelle.jpg

Galatasaray'ın gündemindeki Chiriches'e izin çıktı! Stoper arayışlarını sürdüren Galatasaray'ın ilgilendiği Vlad Chiriches için Napoli'den ilk resmi açıklama geldi.

Napoli adına konuşan sportif direktör Stefano Antonelli 27 yaşındaki savunma oyuncusunun geleceği hakkında Romanya basınına konuşurken,

Galatasaray'a gidebileceğinin de sinyallerini verdi.


Geçtiğimiz gün İtalya basınında çıkan Galatasaray iddialarının sorulması üzerine Stefano Antonelli ''Chiriches Türkiye'ye gidebilir. Bazı takımların ilgisi var. Bu sezon Maksimovic ve Tonelli daha az forma giydi. Yani Chiriches bizim savunmamız için ilk alternatif oldu. Gelecek sezon ise 25 milyon euro verdiğimiz Maksimovic Koulibaly'nin alternatifi olmalı. Tonelli de kalmaya karar verirse Chiriches'e ilgi olduğu için ayrılabilir'' ifadelerini kullandı.


GALATASARAY'IN TEKLİFİ; 2 MİLYON EURO

Galatasaray'ın 27 yaşındaki stopere yıllık 1,5 milyon euro garanti ücret ve 500 bin euro da bonusları içeren bir teklif önermeyi düşündüğü kaydedildi. Öte yandan Galatasaray'ın Chiriches için Napoli'ye ödeyeceği bonservis bedelinin de yapılacak pazarlıklara göre 4-5 milyon euro olacağı belirtildi.


Napoli, ''Galatasaray'a gidebilir'' dedi - Futbol
 
Üst Alt