Nasıl Galatasaraylı Oldunuz? | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Nasıl Galatasaraylı Oldunuz?


Nasıl Fenerbahçeli, Galatasaraylı, Beşiktaşlı oldunuz?



Bir kişinin milliyetini, dinini seçmesi yaşadığı coğrafyayla ilgilidir.. Taraftar olmanın başlangıcı da yine çevre etkisine dayanır..













Nasıl Galatasaraylı, nasıl Fenerbahçeli, nasıl Beşiktaşlı olduğunuzu hatırlamaya çalışın..



Ya aklınız ermeye başladığı sırada o takım futbolda şampiyonluklar kazanmıştır, ya aileniz o takımı tutuyordur, ya bir idolünüz sizi tuttuğunuz takıma yönlendirmiştir..



Bir insanın dinini, milliyetini seçmesi ne kadar doğduğu coğrafyayla ilgili olup, kendi kararına bağlı değilse, bir takımın taraftarı olmanın başlangıcı da, ona yakın bir şeydir.. Çevrenin etkisidir..



Belki Galatasaraylısınız ama karşı kapıda doğsanız, belki de Fenerbahçeli olacaktınız..



Belki Beşiktaşlısınız ama babanız Galatasaraylı olsa, şimdi üzerinde Sarı-Kırmızılı forma olacaktı..



Bu kadar basit..



Sonuçta birileri sahada oynuyor.. Siz de tuttuğunuz tarafın kazanmasını istiyorsunuz… Ne takımınız kazanınca, ne de kaybedince çıldırmaya gerek yok..



Fenerbahçe-Galatasaray serisi başlamadan önce 26 yıl önceki finali hatırlatmıştık.. O günden, bugüne çok şey değişti.. O tarihte yarı yarıya paylaşılan tribünlerde oynanan final serisi sonunda Galatasaray, şampiyonluk kupasını Fenerbahçeli seyircilerin de izlediği bir törenden sonra almıştı..



Maalesef artık bu mümkün değil.. Bırakın salonda rakip takımın seyircisinin bulunmasını, şampiyon takım kupasını rakip sahada almakta zorlanıyor..



Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’ın ricaları sonucu Sarı-Kırmızılı taraftarlar salonu 1.5 saat sonra boşalttı ve Fenerbahçe kupasını alabildi..



İnanın, tersi olsa, değişen bir şey olacağına da ihtimal vermiyoruz.. Fenerbahçeli taraftarlar da Galatasaray’ın Sinan Erdem’de şampiyonluk kupası almasına kolaylık sağlamazlardı..



Elbette yöneticiler bu tabloya karşılar.. Rahatsızlar..



Ama Galatasaray ile Fenerbahçe’nin düşman değil, rakip iki kulüp olduğunu taraftarlarına anlatabilmeleri için çok çalışmaları gerekecek..





Ben doğuştan Baba tarafından GS liyim

hiçbir etki yok takım değiştirme yok

olamazda
Sizler?????
 
Cevap: Nasil galatasaray'li oldunuz?



doğduğumdan beri galatasaray'lıyım o yüzden bilmiyorum ama babam ve akrabalarım tarafından olmuşumdur.
 
Cevap: Nasil galatasaray'li oldunuz?



ne baba mirası nede başka birşey galatasaray'ın ilk duydugumda hoşuma gitmişti çok güzel gelmişti kulağa aynı şekilde fenerbahçe ve beşiktaşı duyunca ise gülesim geldi bahçeden takım beşikten futbolmu olur demiştim:D
 
Cevap: Nasil galatasaray'li oldunuz?



6-7 yaşındaydım. TRT'de bi maç başladı ve 2. dakikada bıyıklı sarışın bi adam gol attı. Annemi çağırdım "anne bu takımın adı" ne diye sordum. "Galatasaray" dedi. O günden beri Galatasaraylıyım. Golü kim mi attı? İsmail Demiriz :D
 
Cevap: Nasıl Galatasaray'lı Oldunuz?



Babam fanatik Trabzonsporludur çocukluğumla ilgili hayallerimdeki en eski hatıra Bordo Mavi formayla gezdiğimdir. Futbolun ne olduğunu bile bilmezdim daha. Taki Ablam bana Sarı Kırmızı arması olan beyaz bir Galatasaray şapkası alana kadar. Armaya ve Renklere Aşık oldum. Ogün bugündür platonik takılmaya devam ediyorum.
 
Cevap: Nasıl Galatasaray'lı Oldunuz?



by5mdv8mcbg89otfo.png




inanmıyorum maçı da buldum. Hani tarihte Galatasaraylı olduğumu biliyorum artık :) Çok şanslıyım... 9 yaşındaymışım ama onu yanlış hatırlamışım. artık her yıl 18 Nisan'ı da kutlamalıyım :)
 
Cevap: Nasıl Galatasaray'lı Oldunuz?



Babadan Galatasaraylıyım. Karşı komşumuz rahmetli koyu Beşiktaşlıydı. Beni de hep Beşiktaşlı yapmaya çalışmış ama becerememişti :)
 
Cevap: Nasıl Galatasaray'lı Oldunuz?



Askerde komutanımdan izin alıpta gece maça gittiğimi hatırlıyorum

A.S.Y de karabükü 2-0 yenmiştik

hey gidi günler yıl 1999 du
 
Cevap: Nasıl Galatasaray'lı Oldunuz?



küçükken fenerliydim ben ne yazıkki

















































































şaka :D tabiki kendimi bildim bileli GS LIYIM.
 
Üst Alt