Nasuhi Sezgin Fikret Orman'ın Sözlerini Değerlendirdi | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Nasuhi Sezgin Fikret Orman'ın Sözlerini Değerlendirdi


3dfa20b3eb11445fad8557e068e4a8d3.jpeg


Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Nasuhi Sezgin, çıktığı televizyon programlarında sık sık Galatasaray’ı hedef alan açıklamalar yapan Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman’ın sözlerini değerlendirdi.

Sezgin şunları söyledi:

“Fikret Orman, Galatasaray’a saldırmanın rating getirdiğinin bilincinde. Ekranlarda sarf ettiği her söze verilecek bir cevabımız var ancak buna gerek görmüyoruz. Sadece bir kaç sezon önce, bugün şampiyonluk yarışına girdiği kulüp ile kendi kulübü arasında oynanamamış bir Süper Kupa Finali hafızalardaki tazeliğiyle orta yerde dururken, 23 yıl öncesinin mesnetsiz iddialarını tartışmayı anlamsız buluyoruz.

Hiç şüphe yok ki 4 yıllık kulüp başkanlığı döneminde Galatasaray’ın kazandığı 3 Süper Lig Şampiyonluğu’na, 3 Türkiye Kupası ve 2 Süper Kupa zaferine tanıklık etmek, 4. yıldızın ağırlığını taşımak Sayın Orman açısından çok zor olmalı.

Orman’ın uzun yıllar sonra tanık olduğu şampiyonluk mücadelesinin verdiği stresle başa çıkmanın sıkıntısını yaşadığı da aşikâr.

Şampiyonluk mücadelesi verme ve girdiği yarışları kazanma konusunda Türkiye’nin en deneyimli kulübü olarak kendisine tavsiyemiz gereksiz polemiklerden uzak durması ve hedefine odaklanmasıdır.”

Nasuhi Sezgin Fikret Orman'ın Sözlerini Değerlendirdi

 
Son düzenleme:
Bizim yonetimin ilk kez birine kapak takabildigine sahit oldum, sasirdim.

Ulan fikocan bizim bu yonetim bile sana kapak takabiliyorsa senden cacik olmaz.be! :)
 
Giriş: Siz şike işlerini daha iyi bilirsiniz !

Gelişme: 4X4 eziksiniz. Haddinizi bilin.

Sonuç: Yine de büyüklük bizde kalsın. Her şeye rağmen bir büyük tavsiyesi.

Sonunda şu kulüpte birinden adam gibi bir açıklama okuduk. Şükürler olsun. :GOOL:
 
Üst Alt