Nasuhi Sezgin’den Şok Igor Tudor Sözleri! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Nasuhi Sezgin’den Şok Igor Tudor Sözleri!


nasuhisezgin.jpg

Habertürk'te yer alan iddiaya göre Galatasaray yönetiminden Igor Tudor için çatlak sesler yükseliyor.


Başkan Dursun Özbek’in, kalan maçları düşünerek mecburi destek verdiği teknik direktör Igor Tudor’a yönelik G.Saray yönetiminden de çatlak sesler yükselmeye başladı. Habertürk’ten Volkan Köse’nin haberine göre; her ne kadar başkan kötü gidişin faturasını oyunculara kesse de takımda yaşanan sıkıntıların başlıca kaynağı olarak Hırvat hocayı gören yöneticiler de yok değil.

Bunlardan birinin de Başkan Yardımcısı Nasuhi Sezgin olduğu ortaya çıktı. Başkan Dursun Özbek’in yakın dostu olan ve yönetimde de en güvendiği isimlerin başında gelen Nasuhi Sezgin, Kasımpaşa maçının devre arasında yakın dostlarıyla yaptığı sohbet sırasında Tudor’la ilgili çok çarpıcı sözler sarfetti.

Sıcağı sıcağına “Bruma sakat mı, neden oyundan alındı?” sorularıyla karşılaşan Sezgin, “Sakat falan değil, hoca kendi çıkarmış” yanıtını verdikten sonra Tudor’a veryansın etti.

‘NE YAPACAĞIMIZI ŞAŞIRDIK…’

Sarı-Kırmızılı yöneticinin, “Adam herkesle kavga edip. Tartışıyor, küsüyor. Çok geçimsiz. Biz de ne yapacağımızı şaşırdık. Oyunculardan sürekli şikayet alıyoruz” dediği bildirildi.

Nasuhi Sezgin, “O zaman neden takımın başına getirdiniz?” sorusuna da “Taraftar istedi, aldık. Karabük’te çok başarılıydı. Ancak bu kadar geçimsiz olacağını da tahmin etmiyorduk” itirafını yaptığı öğrenildi.

Gamaspor
 
Taraftar istedi aldık diye bir şey kabul edilemez.Taraftar sezon başında İbra ile Diarra'yı da istedi onları da alaydınız o zaman.
Baktılar piyasada getirebilecekleri adam yok o ara taraftar da Tudor'u istiyor hem ucuz maliyetle zahmete girmeden hem de taraftarla biraz barışmak için getirdiler bu adamı.
 
Bu bir takım telkinlerle şampiyonluktan uzaklaştık diyen pis adam değilmi

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Tek dogru cumlesi seyircinin de tudor konusunda istekli oldugu . Herkes tudor da tudor dedi yalan yok

o zaman tudor geldiyse sonuna kadar elestirmeyip arkasinda duracaksiniz daha 2 ay evvelki sozunuzun
 
afedersiniz ama bazı oyuncularda cok şerefsiz tabi yan gelip yatıyorlar tudor onların yatmasına engel oluyor doğal olarak rahatsız oluyorlar hocadan
 
Arkadaş sanki taraftarın istediklerini çok takıyorlarmış gibi Melo'nun kalmasını dahada çok istiyordu taraftar neden gitti o adam ?

Yalan arkadaş bunların hepsi ...
 
Bu herif de en az Dursun ve üçkağıtçı kardeşi kadar şerefsiz birisi.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
 
Bunlar ağustosta işler boka sardığı anda sırayla istifa ederler, geleceklerini düşünüp sonra bir daha yönetimlere giremem korkusuyla cesur yürekolmaya çalışacaklar. Yol yakınken hepsini def etmeli
 
Üst Alt