Navarro: "Böyle taraftar görmedim" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Navarro: "Böyle taraftar görmedim"






Barcelona Regal basketbol takımının oyun kurucusu Juan Carlos Navarro 70-66 kazandıkları Galatasaray maçı sonrası İspanyol televizyonuna konuştu.



Galatasaray adını bütün dünyanın bildiğini ancak basketbolda da bu ismi duymak istediklerinin belirten oyuncu kurucu karşılaşmanın çok zorlu geçtiğini belirtti. Maçın içerisinde hiç bir zaman skordan emin olmadıklarını söyleyen Navarro 'yüzün üzerinde euroleague maçına çıktım ama böyle bir taraftar görmedim' diye konuştu.



Barcelona coach'ı Xavier Pascual büyük bir maç kazandıkları için mutlu olduklarını belirtirken, Avrupa'da isim yapmış şöhret kulüplerin basketbola yatırım yapmalarının Avrupa basketbolunu ileri götüreceğini savundu.
 
Cevap: Navarro: Böyle taraftar görmedim



Akşamki atmosfer gerçekten büyüleyiciydi. Katkısı olanların ellerine sağlık :tiphat:
 
Cevap: Navarro: Böyle taraftar görmedim



Sağol Navarro baba..Muhteşem Yüzyıl'daki Pargalı'ya benziyor aynı..
 
Cevap: Navarro: Böyle taraftar görmedim



Bu adam Pana deplasmanınada gitmiş şu ortamıda görmüş hiç gerçekçi gelmedi bu haber bana

[video=youtube;dtWbTZbfkI8]https://www.youtube.com/watch?v=dtWbTZbfkI8&feature=related[/video]
 
Cevap: Navarro: Böyle taraftar görmedim



Yıllarca Basketbol oynadım, bir çok büyük maça gittim, bende hayatım boyunca böyle muhteşem bir taraftar görmedim. Böylesine güzel bir atmosfer görmedim. Hayatım boyunca böylesini bir kıskançlık yaşamadım. Tribünlerdeki taraftarları nasıl kıskandığımı anlatamam.
 
Cevap: Navarro: Böyle taraftar görmedim



GSC olarak organize olmaliyiz bizde , Hep uAdan bekliyoruz ama bizde taraftariz. surda 10000-15000 üye en az 150 kisi dün bende oradaydim demesi gerekirdi.



Site Modlarina duyurulur. organize olarak bilet almaliyiz. Avrupa icinde yapilabilir. Zamanim oldukca ve maddi olarak mümkünse bende Almanya maclarina katilirim
 
Cevap: Navarro: Böyle taraftar görmedim



Bu taraftara ve klube kendine ait büyük bir salon yakışır.İpekçi ile çok güzel atmosferler yaşadık ama salonumuz olmalı.
 
Cevap: Navarro: Böyle taraftar görmedim



Pislikte olsalar Gate 13 diyorlar galiba bunlara böyle organize piskopat bir basketbol taraftarı yok zaten videoda görülüyor yarattıkları atmosfer





Panathinakios taraftarı malesef Yunanistan'da çok ezilen bir taraftar grubu. Özellikle Olympiakos kulübünün futbolda 1997'den beri şike ve politik ilişkilerle kurulu bir hegemonya elde etmesinden sonra Panalılar futboldan soğup basketbola yöneldiler.



Bilindiği üzere Olympiakos 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010 yıllarında futbolda şampiyonluklar elde etti. (Panathinakoslular için felaketlerle geçen yıllar) Bir çok kez Panathinaikos kulübü bu şampiyonluklarla ilgili soruşturma talep etti ama malesef sonuç elde edilemedi. Sadece Olmpiakos'on pilot takımı Volou 4. kümeye düşürüldü. Yaşanan bu haksız rekabet ve bir tarafa dayalı kirli ilişkiler iki takım arasını çok gerdi. Bir çok karşılaşmada iki takım taraftarları arasında çok ciddi çatışmalar yaşandı. Hani bir zamanlar Türkiye ile Yunanistan arasında bir husumet vardıya emin olun bu husumet Olympiakos-Panathinaikos arasındaki husumetin yanında çok masum kalır.



Panalılar basketbolda en azından Olympiakos karşısında ezilmiyorlar, ve ezilmemek içinde ellerinden ne geliyorsa yapıyorlar. Evet aslında onlar manyak ama onları birileri manyak yaptı bunuda göz önünde bulundurmak lazım.
 
Cevap: Navarro: "Böyle taraftar görmedim"



Sallama haber gibi geldi,bu adam Pana deplasmaninda vardi benim bildigim.
 
Üst Alt