Nazifoğlu: ''Podolski kalacak!'' | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Nazifoğlu: ''Podolski kalacak!''


leventnazifoglu_gorsel.jpg


Galatasaray Kulübü Yöneticilerinden Levent Nazifoğlu, Atiker Konyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Öne çıkan açıklamalar şu şekilde:

"İki tane açığımızın cezalı olması nedeniyle, ilk yarı kanatsız oynadık. İlk yarı Konyaspor'un baskısı ile geçti. Sabri'nin gol atmasına da çok seviniyorum. Antalya'da kendisinden çok memnunum demiştim ve çok tepki almıştım.

Podolski, Çin'in yaptığı teklif bizi ilgilendirmiyor artık. Podolski'nin ailesi Almanya'ya döndü ondan dolayı sorun vardı. "Hakemin tepki olacak bir maç yönetmedi. Futbolcu itiraz etmeyecek Sneijder'de gereksiz itiraz etti ve cezalı duruma düştü.

Transferlerimiz devam edecek en az 1 tane daha olacak. Muslera aslan gerçek bir aslan. Kırık parmakla oynadı, vurulduğu iğneleri gördüm. Bütün futbolculara teşekkür ediyorum

Ajansspor

 
Cine kazik atamayan tek külüp biziz heralde. bizim burda transfer dönemi kapalir cinliler 10milyon euro arti 2-3 milyon euro komisyon koyar masaya o vakti takimda tek forvet kalir malir demezler gönderirler podolskiyi. bir transfer yapcagiz daha demis, bir yetmez en az 3 tane daha lazim ama o bir tane bile gelmiyecek-

birde bu nazif gecenlerde podolski gitsede kalsada bir forvet alacagiz dememismiydi'?'
 
Bu adam en başından beri boş boş konuşuyor o yüzden dediklerini ciddiye de almıyorum zaten ama Podolski'nin kalması iyi olmuş.

Eren'i yedek kulübesine çekip Poldi yi forvete koyması gerekiyor hocanın.
 
En az 1 transfer diyor umarım 2 tane olur.Forvet ve orta saha alın bari Selcuk beni hayattan sogutuyor

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Üst Alt