Nazifoğlu: "Podolski'ye Çin'den teklif gelmeyince Japonya'ya gitmek zorunda kaldı" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Nazifoğlu: "Podolski'ye Çin'den teklif gelmeyince Japonya'ya gitmek zorunda kaldı"


432

Galatasaray Futbol A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, gündeme dair çok önemli açıklamalar yaptı. Radyospor'da Özgür Sancar'a önemli açıklamalarda bulundu.


PODOLSKİ Mİ İSTEDİ?
Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Nazifoğlu, "Antalyaspor karşılaşması zor bir maç olacak. 3 puanla ayrılacağımızı düşünüyorum. Podolski'ye Çin'den teklif gelmeyince Japonya'ya gitmek zorunda kaldı. Kendisi ayrılmak istedi. Çin Kulübü ciddi davranmadı eğer transfer gerçekleşseydi Galatasaray 7 milyon Euro kazanacaktı. Sneijder'in ayak kemik ucunda kanama olmuş. Bende Florya'ya gidiyorum detaylı bir şekilde öğreneceğim"

TUDOR BELLİ OYUNCULARLA İLGİLİ GİTSİN RAPORU VERDİ Mİ?
"Kesinlikle Igor Tudor'un raporu olmadı. Tudor maç maç bakıyor. Sezon sonu mutlaka ortaya bir bilanço çıkacaktır. Hocanın planı var bizimde planımız var. Hoca ile Sneijder arasında en ufak bir problem yok. Hocanın tarzı idmanı seviyor. Sneijder'in beni de kadroya alma iddiaları kesinlikle gerçek dışı. Futbolcu böyle bir restte bulunabilir mi? Hoca çok disiplinli, sezonun ortasında geldiği için planlar doğrultusunda önüne bakıyor"

TUDOR'LA SENEYE DE DEVAM EDECEĞİZ. ŞAMPİYONLUK?
"Tudor ile sözleşmemizde başarıya endeksli bir şey yok. Tudor'un sezon sonu gitmesi söz konusu değil. Mukavelesinde özel primi var. O da ilk 2 'de yer alırsak.
Şu anda ligde Beşiktaş şanlı bir durumda fakat Galatasaray bu ligde hiçbir zaman havlu atmaz. Önündeki takımla aranda 10 puan varsa hem kazanman hemde rakiplerin puan kaybetmesi lazım"

TUDOR'LA İLİŞKİLER?
"Gazetelerde çıkan "Tudor Mehmet Özbek ve Levent Nazifoğlu'nu istemiyor" iddiaları kesinlikle doğpru değil, bunu yazan yalancıdır. Mali kurulda korkumuz yok. Avrupa kupasına gitmek için bir sıkıntı görünmnüyor"

BRUMA İLE YENİ SÖZLEŞME
"Bruma'dan memnunuz idmanlarda çok çalışıyor. Bruma ile sözleşmeyi yenilemeyi düşünüyoruz. Son olaydan sonra aramızdaki güven alışverişinden dolayı 1 ay bekleme kararı aldık. Ama önümüzdeki dönemde yeni sözleşme yapacağız. Sezon sonunda gelen teklifleri değerlendireceğiz"

AJANSSPOR ÖZEL / Özgür SANCAR


PORTAL HABERİ
 
Sadece tipi bile küfür edilesi.

Kulübün huzurunu bozanların başında bu ayı yogi geliyo. Kendisini japonya'ya şutlamalıyız.
 
Saçma sapan bir açıklama daha. Ne konuştuğunu bilmiyor. Madem teklifleri değerlendireceksin o zaman neden sözleşme uzatıyorsun? Sözleşmesini yeni uzatan oyuncuya teklif yağacağını mı düşünüyorsun? Veya madem sözleşme uzatacaksın, o zaman da herkes teklif yapacakmış gibi ne değerlendirmesinden bahsediyorsun? Bu adam yönetici ve basın sözcüsü işte...
 
Bruma zaten gitmek istiyor

Sezon bitmeden once sozlesme yenileyip sene sonu en az 15milyona satsak iyidir

Ozaman gelecek sezon Garry en iyi oynadigi sol kanatta yerini alir
 
Manda yine bütün açıklamalarında sıcmış.Adamın daha hayırlı bi konuşma yaptıgını görmedim şuana kadar.O kadar zekiki.10 puan farkın kapanması için rakibin puan kaybetmesininde şart olduğunu biliyor.
 
disiplin konularını medya önünde konuşmasan olmuyor değil mi?

"Son olaydan sonra aramızdaki güven alışverişinden dolayı 1 ay bekleme kararı aldık."

bu kulübün mahremini saçmasana ortaya
 
pazarliyamadiniz adami acik ve net, nedemek cinden teklif gelmedi? adam gibi bir menajerle anlasmis olsaydiniz bu adami kim bilir kac milyona pazarlardi cine, verirdin eline komisyonunu isi bitirirdi.
 
Yemin ediyorum gerizekali bu adam.

Dursun dan bile beyinsiz oldugunu düsünüyorum. Tencere kapak misali birbirlerini bulmuslar resmen.
 
Üst Alt