GSC Scout - # Nazım Sangare | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

GSC Scout # Nazım Sangare


Nazim+Sangare+FDBiSYJQh0bm.jpg


Yaş: 23
Boy: 1,85
Kulüp: Antalyaspor
Uyruk: Türk-Gineli
Pozisyon: sağ bek-sağ açık
Istatistikleri:*
Nazım Sangare (Antalyaspor) @ Mackolik.com

Bir kaç maçtır takip ettiğim biri. Beşiktaş maçında iyi bir performans ortaya koydu, Kayserispor maçında da oldukça etkiliydi.

Annesi türk, babası gineli. Daha önce Almanyanın alt liglerinde oynamış bir isim, sağ bek ve sağ açık oynayabiliyor. Orta sahada oynamışlığı var.

Takipteyiz...
 
Nazım Sangare, milli takım tercihi hakkında konuştu! Türkiye'nin de ilgilendiği Antalyaspor'un 23 yaşındaki sağ beki, Mayıs ayında Gine Milli Takımı ile bir araya geleceğini ve kararını vereceğini söyledi.

Gine basınına konuşan Sangare, "Alman ve Türk pasaportuna sahibim. Baba tarafından Gineliyim. Her ne kadar annemin ülkesi olan Türkiye de ilgisini ifade etse de, Gine'nin benimle somut bir şekilde ilgilenen ilk ülke olduğunu söylemeliyim. Çok mutluyum, ailem de öyle. İşlerin içsel olarak nasıl gittiğini görmek için Mayıs ayı sonundaki milli takım toplantısına geleceğim. Dürüst olmak gerekirse, çok motiveyim. Bu programın ardından kararımı vereceğim. Hayal kırıklığına uğrama niyetim olmadığını vurgulamak isterim" dedi.

Öte yandan Nazım'ın annesi ve babası da daha önce Gine Futbol Federasyonu ile bir araya gelerek, Antalyaspor'un sağ beki hakkında görüşmüştü.
 
Nazım: "Sezon bittikten sonra Gine Milli Takımı'na katılacağım. Şu anlık sadece kamp dönemi geçireceğiz. Türkiye’nin davetini de bekliyorum, davet olursa tercihim Türkiye olur. Kararım henüz netleşmedi. Önce Gine’ye gidip görmek istiyorum. Sağ bek pozisyonunda daha iyi olduğumu düşünüyorum. Sağ açıkta oynarken kendimi iyi hissetmiyorum. Sağ çizgide futbol oynamayı seviyorum"
 
2-3 maç oynat biraz gönül eğlendir sonra performansına göre tekrar çağırıp çağrılmayacağı belli olur

Alamanlar hep öyle yapıyor biz ise bekliyoruz öyle aval aval
 
Antalya düşünce Doğukan'la birlikte kadroya katılması lazım. Türkiye ligi için büyük takımlara ideal yerli bek yedeği.
 
Üst Alt