NBA Haber Başlığı | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

NBA Haber Başlığı


Güncel haberleri konu açmadan burdan paylaşmanın daha mantıklı olucagını düşündüm ..





NBA kaynakları Cleveland Cavaliers'ın Baron Davis'i af yasasıyla serbest bırakma konusunda şimdilik bir karar vermediğini açıkladı.



Aynı şekilde son günlerde Spurs yönetimi tarafından serbest bırakılacağı söyleyen Richard Jefferson'ın serbest bırakılmayacağı açıklandı.



Benchini güçlendirmek isteyen geçtiğimiz yılın finalisti Miami Heat'in serbest oyuncular J.J Barea ile Maurice Evans ile ilgilendiği iddia edildi.



Free-agent döneminde kadrosuna bir uzun katmak isteyen Golden State yönetiminin ilk hedefinin Tyson Chandler olduğu açıklandı. Golden State'in ayrıca Nene Hilario, DeAndre Jordan ve Kwame Brown ile de görüştüğü belirtildi.



Kwame Brown ile sadece Golden State'in değil Sixers, Boston, Knicks, Charlotte ve Orlando'nun da ilgilendiği açıklandı.



Kaynaklar Cleveland Cavaliers'ın 36 yaşındak forveti Anthony Parker ile tekrardan anlaşmak istediğini ama oyuncunun peşinde Boston ve New York'un olduğunu iddia etti.



31 yaşında NBA'e geri dönmeye karar veren Nachbar ile bir çok takım ilgileniyor. Nachbar'ın menajeri tarafında yapılan açıklamada oyuncuyla 10-12 tane NBA ekibinin ilgilendiğini söylerken bu takımlar arasında Detroit, Knicks, Nets, Spurs ve Rockets'ın olduğunu açıkladı.



LA Lakers yönetimi genç forveti Shannon Brown ile tekrar anlaşmama kararı alırken yerine Delonte West'i almayı planlıyor.



Free-agent piyasasının gözde oyuncularından Jason Richardson'la da bir çok takım ilgilenirken bu takımların başında Chicago, Boston ve eski takımı Golden State geliyor.
 
Cevap: NBA Haber Başlıgı . .



nba_a_howard7_sq_300.jpg




LA Lakers'ın forvet oyuncusu Matt Barnes gündeme bomba gibi düşen açıklamalarda bulunurken Dwight Howard ve Baron Davis'in Lakers'da oynamak istediğini söyledi.



Barnes bugün yaptığı açıklamada iki eski takım arkadaşıyla konuştuğunu Howard ve Davis'in Lakers'da oynamak istediğini söyledi.



Matt Barnes, "Howard'ın bize geleceğine dair iddiaları duydum. Aynı şekilde Davis ile ilgili iddiaları da duydum. İkisiyle de bu konu hakkında konuştum. İkisi de burada oynamak istiyor. Bu yüzden ne olup ne biteceğini yakında göreceğiz" dedi.



2012 yılında serbest kalacak olan Dwight Howard'ın adı son zamanlarda Lakers ile anılırken aynı şekilde Cleveland'ın serbest bırakmasının beklendiği Baron Davis'in de adı Lakers ile anılmışt
 
Cevap: NBA Haber Başlıgı . .



Şu david ve howard hamleleri olursa ambargo koyarız.Bu arada Kwame ne kadar kazma da olsa Miami'nin aradığı adam pota altına
 
Cevap: NBA Haber Başlıgı . .



ikide bir yeni konu açmamamk için burayı açtım zaten .. orda adı üstünde maç topigi .. maçlar başlayınca kirletmeyelim diye . ok:yenieek:
 
Cevap: NBA Haber Başlıgı . .



68e022659867147b29bcb43e75ab56d8_M.jpg


Memphis Grizzlies yıldız oyuncusu Rudy Gay'i takas etmeyeceklerini açıkladı.



Geçtiğimiz günlerde bazı NBA kaynakları Golden State ve Memphis'in Rudy Gay-Monta Ellis merkezli takas görüşmeleri yaptığını iddia etmişti.



Bugün ise Memphis Genel Menajeri Chris Wallece bu iddialara cevap verdi.



Böyle bir senaryoyla ilgilenmediklerini söyleyen Wallace, "Biz bu çekirdeği korumak istiyoruz. Geçen sene Gay sağlam olsa ne yapardık? Bu sene Rudy Gay'i göreceksiniz. Biz Rudy Gay'i takas etmekle ilgilenmiyoruz. Biz Rudy'i bu takımının temel taşı olarak görüyoruz" dedi.
 
Cevap: NBA Haber Başlıgı . .



7ead6714de263a5cb87d02f7a7ac9bf7_M.jpg


Free agent forvet Tayshaun Prince Detroit Pistons'la tekrar anlaşabilir.



NJ Nets ve LA Clippers'la adı anılan Tayshaun Prince'in Detroit Pistons teklif yaparsa kabul edeceği öğrenildi.



NBA kaynaklarının verdiği bilgiye göre Detroit Pistons Genel Menajeri Joe Dumars'ın son bir şans vermeyi düşündüğü Tayshaun Prince Detroit'in teklifini reddetmeyecek.



Serbest durumdaki Tayshaun Prince geçtiğimiz sezon Detroit'li oyuncuların o zamanki Detroit koçu John Kuester'a karşı yaptığı isyanda önemli rol oynamıştı.





keşke diyorum keşke bu yollardan geçse . .
 
Cevap: NBA Haber Başlıgı



a57c70015d2955d086d93bb809131cc5_M.jpg


Miami Heat sürpriz bir şekilde rotayı sakatlıklar prensi Greg Oden'a çevirdi.



NBA'e adım attığı günden bu yana bir türlü sakatlıklardan sıyrılıp kendini gösteremeyen Greg Oden'a bu sezon mutlak şampiyonluk hedefleyen Miami Heat talip olurken Heat'in oyuncuya yıllık 5 milyon dolar civarı bir kontrat teklif edebileceği belirtildi. Öte yandan Oden'ın 1 yıl için 8.9 milyon dolara Portland'da kalma ihtimali bulunuyor.



Heat Oden dışında Nene, Dalembert ve Kwame gibi oyuncularla da ilgileniyor.
 
Cevap: NBA Haber Başlıgı



87118bfb15564c415136cf8ce002afc3_M.jpg


Howard'ı kadroda tutabilmek için önemli bir viraja girecek olan Orlando Magic'in hedefinde Jamal Crawford var.



Pacers, Bulls ve Hornets'ın yakın takibe aldığı yıldız oyuncu Jamal Crawford'a Magic'in kontrat önermesi beklenirken Otis Smith'in bu konuda oyuncuyu yakın markaja alacağı ifade edildi.
 
Cevap: NBA Haber Başlıgı



8bfd93495956266847187a18b8b34bdb_M.jpg


Houston Rockets free agent pivot Nene Hilario'yu kadrosuna katmak için görüşmelere başlıyor.



Denver Nuggets'la kontrat uzatmak isteyen ancak bunda başarısız olan Nene'nin de artık Nuggets'da kalmak istemediği ve bu nedenle gelen tüm teklifleri değerlendireceği belirtildi. Rockets GM Daryl Morey ve koç Kevin McHale'in oyuncuyla bugün görüşmesi bekleniyor.



Rockets geçen sezon Nene'yi takas etmek istemiş ancak görüşmelerden sonuç çıkmamıştı.
 
Cevap: NBA Haber Başlıgı



b389d00dbde0f89ea5c947817618bdcf_M.jpg


Deron Williams yaptığı kısa açıklamayla geleceği konusundaki soru işaretlerini giderdi.



New Jersey Nets'in Utah Jazz'dan takas ettiği ve kadrosunda tutup kontrat uzatmak için yanına iyi oyuncular alabilmek için çabaladığı Deron Williams yaptığı açıklamada ''%90 Nets'te kalırım.'' dedi.



Deron hakkında çıkan Knicks'e gidecek iddiaları için ise ''Böyle bir olasılık yok.'' dedi.
 
Cevap: NBA Haber Başlıgı



f85c69e258fa1e3fd07e321cb5f74e94_M.jpg


Portland Trail Blazers'ın yıldız guardı Brandon Roy konusunda karar değiştirdiği belirtildi.



NBA'de takımlara verilen af fırsatı nedeniyle Blazers'ın sakatlığı nedeniyle bir türlü verim alamadığı Roy'u serbest bırakması bekleniyordu. Hatta Roy için Warriors'ın ilk talip olduğu bile haberlere yansımıştı.



Ancak Blazers'ın yapılan son görüşmeler sonrasında oyuncuyu bu sezon kadroda tutmayı planladığı belirtildi.
 
Cevap: NBA Haber Başlıgı



405b09458c97cf5b6bd2ee2be99807fb_M.jpg


Chicago Bulls takas pazarının 1 numaralı oyuncusu Dwight Howard'ı alabilmek için kolları sıvadı.



Orlando Magic Howard'ı kadroda tutabilmek için elinden geleni yapmaya çalışırken rakipleri ise Howard'ı alabilmek için uğraşıyor. Bulls'un Howard için ciddi bir teklif yapacağı gelen haberler arasında.



Noah'ı gözden çıkartan Bulls'un Boozer'ı da araya katarak bir takas planladığı ifade edildi.
 
Cevap: NBA Haber Başlıgı



dc0900c4858a2f0dce82ed3898356bb3_M.jpg


Los Angeles Lakers'ın Chris Paul için New Orleans Hornets'la masaya oturmaya hazırlandığı iddia edildi.



Knicks ve Magic'den sonra Paul için çok ciddi bir aday ortaya çıktı ve Lakers oyuncuya resmi olarak talip olmaya karar verdi. Pazarlıkların hafta içersinde başlaması beklenirken Pau Gasol'un de gözden çıkartıldığı iddia edildi.



Öte yandan Lakers'ın Bynum'ı da takasta kullanmayı planladığı belirtildi.
 
Cevap: NBA Haber Başlıgı



Noah ve Boozeri verip Howardi alabilirse. Yedegide Ömer olur. Bulls büyük is yapmis olur. Zaten Ömer Noahi kesecekti yakinda.
 
Cevap: NBA Haber Başlıgı



0f85d8ae6f05cbf65c3fcd79683b4dc1_M.jpg


San Antonio Spurs Richard Jefferson'ı serbest bırakma kararı aldı.



Free-Agent döneminde aktif olmak için salary capte yer açmak isteyen Spurs yönetimi çareyi amnesty kuralıyla Jefferson'ı serbest bırakmakta buldu.



San Antinio Spurs yönetimi geçtiğimiz sezon bekleneni veremeyen Richard Jefferson'ı 'amnesty' yani af kuralıyla serbest bırakacak. Spurs yönetimi böylece oyuncunun 3 yıl için 30 milyon dolarlık kontratından kurtulmuş olacak.



Ayrıca San Antonio'nun Jefferson'dan boşalan yeri serbest durumda olan Caron Butler ile doldurmak istediği belirtildi.
 
Cevap: NBA Haber Başlıgı



tribundergi profile



tribundergi Volkan: Ben hiçbir FB'linin üzülmesini istiyorum. Yolumuza devam ediyoruz ve sezon sonunda şampiyon olmak istiyoruz.
 
Cevap: NBA Haber Başlıgı



Source: Tracy McGrady, Hawks agree



Email

Print

Comments



ESPN.com news services



Tracy McGrady has agreed to a 1-year, veteran-minimum deal with the Atlanta Hawks, a source close to the situation told ESPN's Stephen A. Smith.



McGrady, a 6-foot-8 shooting guard, played for the Detroit Pistons last season. He averaged 8.0 points and 23.4 minutes per game for the Pistons, appearing in 72 gmaes and starting 39.



Once one of the league's most prolific scorers, McGrady, now a 15-year-veteran, has been hampered by injuries over the past few seasons.
 
Üst Alt