Ndiaye Bin Pişman! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
1903353_a3867374b82639c639177a59a1a51868_640x640.jpg

Devre arası transfer döneminde Galatasaray'dan ısrarlı bir şekilde İngiltere Premier Lig ekibi Stoke City'nin yolunu tutan Badou Ndiaye bin pişman oldu.

Transfer olduğu dönemden bu yana galibiyet yüzü göremeyen Senegalli oyuncu, çıktığı 7 maça daha şimdiden kavgalar, yenilgiler ve hatalar sığdırdı...

Devre arası transfer döneminde Galatasaray'dan ısrarlı bir şekilde İngilitere Premier Lig ekibi Stoke City'nin yolunu tutan Badou Ndiaye bin pişman oldu. İşte Ndiaye'nin İngiltere günlüğü:

Stoke City formasıyla ilk maçına Bournemouth karşısında çıkan Ndiaye, mücadelenin henüz 5. dakikasında asist yaparak İngiltere'ye hızlı giriş yaptı. Mücadelenin 5. dakikasında sol çizgide topla buluşan Senegalli, ceza sahasındaki Xherdan Shaqiri'nin direkt kafasına açtığı ortayla, Premier Lig'e asistle 'Merhaba' dedi.

İLK MAÇINDA KAVGA!

Bournemouth maçının ilk yarısında rakip futbolcularla tartışma yaşayan Ndiaye, bir süre sinirlerine hakim olamadı! Bir pozisyon sonrasında Paul Tierney ve Lewis Cook'la kısa süreli bir tartışma yaşayan yıldız futbolcu, uzun süre sakinleşemezken Stoke City, Bournemouth'a 2-1 kaybetti.

4. MAÇINDA TAKIM ARKADAŞIYLA KAVGA!

Bournemouth maçından sonra Brighton&Hove Albion, Leicester City maçlarında da sahaya 11'de çıkan Ndiaye, Southampton karşısında ise takım arkadaşıyla kavga etti!

Takım arkadaşı Martins Indi ile olan tartışması bir süre sonra kavgaya dönen Ndiaye, saha içinde büyük bir gerilime neden olmuştu. Sinirlerine hakim olamayan Ndiaye'yi başta Zouma olmak üzere takım arkadaşları güçlükle sakinleştirmişti.

ŞİMŞEKLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ

Süper Lig'de Galatasaray orta sahasında dinamo görevi gören ve son haftalarda 3 asist 1 golle yıldızlaşan futbolcunun takım arkadaşıyla yaşadığı kavga, İngiltere basınında sert şekilde eleştirilmişti. Performansı Galatasaray günlerinin uzağında olan Badou, bu olayla birlikte tepkilerin odağı haline geldi.

PENALTIYA NEDEN OLDU

Ndiaye, son olarak Arsenal ile oynanan karşılaşmada 90 dakika sahada kalırken bir pozisyondaki kontrolsüz müdahalesiyle penaltıya neden oldu. Dakikalar 89'u gösterdiğinde Pierre-Emerick Aubameyang, Ndiaye'nin müdahalesiyle yerde kaldı ve hakem penaltı noktasını gösterdi.

Arsenal'in yıldız ismi Lacazette bu ikramı geri çevirmedi ve topu ağlarla buluşturarak skoru 3-0 yaptı. Geride kalan dakikalarda başka gol olmadı ve alınan bu sonucun ardından Arsenal 51 puana yükselerek Devler Ligi iddiasını sürdürdü. Stoke City ise arka arkaya 3. yenilgisini aldı.

KÖTÜ GÜNLER BİTMİYOR!

Fatih Terim ve kurmaylarının kalmasını istediği ancak Premier Lig'de oynama isteğinden dolayı 16 milyon Euro karşılığında Stoke City'e transfer olan Senegalli oyuncu, yeni takımında 7 maçta forma giydi ve çıktığı bu maçlarda galibiyet yüzü göremedi. Yıldız futbolcu Stoke City ile 7 maçta da ilk 11'de sahaya çıkarken 4 mağlubiyet, 3 beraberlik yaşadı.

SON GALİBİYETİ KAYSERİ'DE

Badou Ndiaye'nin 2018 yılındaki son galibiyetini Kayserispor deplasmanında yaşadı. Galatasaray'daki son maçına burada çıkan Senegalli futbolcu, 90 dakika sahada kalmış ve 3-1 kazanılan mücadele 1 asist yapma başarısı göstermişti.

GALATASARAY, ONSUZ DA TAM GAZ

Galatasaray, Ndiaye'siz çıktığı 9 maçta 6 galibiyet, 1 beraberlik alırken 2 yenilgi yaşadı. Sarı-kırmızılılar bu maçlarda rakip filelere 22 gol gönderirken kalesinde 6 gol gördü.

SON 6 MAÇ! KÜMEYE DOĞRU

Stoke City geride kalan 32 haftada sadece 27 puan toplayabildi. İngiliz ekip toplamda 6 galibiyet alabilirken 9 beraberlik ve 17 yenilgi yaşadı. Stoke City bu sonuçlarla ligin 19. sırasında sondan birinci durumda...

İngiliz ekibin ligde 6 maçı kaldı ve bu maçların 3'ü deplasmanda. Ek olarak deplasman maçlarından biri Liverpool ile oynanacak ve Ndiaye ile arkadaşlarını zor bir süreç bekliyor.

GALATASARAY'I UNUTAMIYOR!

Galatasaray'a 8,5 milyon Euro kâr getiren Badou Ndiaye, sarı-kırmızılı kulübü unutamıyor! Geçen günlerde bir açıklama yapan Senegalli, Galatasaray ve Türkiye'yle ilgili konuşmuştu. Galatasaray'da kaldığı süreyi değerlendiren Ndiaye, "Açıkça söylemem gerekirse Galatasaray'a transfer olduğumda bu kadarını beklemiyordum. Orada sadece 6 ay bulundum ama çok keyif aldım."

"Galatasaray stadında o taraftarlarla bütün olmak harika bir histi. Galatasaray, bana pozitif şeyleri hatırlatıyor. Başka kulüpler de beni istemişti ancak ben ne olursa olsun Galatasaray'a gitmek istemiştim. Galatasaray, Türkiye'yi yurt dışında temsil eden bir kulüp. Bu nedenle Galatasaray'a gitmeyi bu kadar çok istedim." demişti.

Galatasaray'dan ayrıldığında çok üzüldüğünü belirten 27 yaşındaki futbolcu, "Ayrıldığım zaman Bafetimbi Gomis, Younes Belhanda ve Sofiane Feghouli gibi oyuncular çok üzüldü."Ben de çok üzüldüm. Futbolun ötesinde bu isimlerle abi kardeş gibiydik. Hala iletişim halindeyiz. Her gün konuşuyoruz. Arayıp beni özlediklerini söylüyorlar. Ben de onları çok fazla özledim'' şeklinde konuştu.

Habertürk
 
Ani gidişin ile şampiyonluğu riske attın...

Ama suç bizde!! Ah ulan doruk Ahh... Allahın çomarını getirdik takıma, bir tarafı kalktı köpeğin..
 
vallaha gidişi hayırlı oldu.hem FFP için oyuncu satarak biraz artı puan kazandık ceza yememek için hemde gelen para ile oyuncuların maaşları ödendi.yıllık 2 milyon 750 bin euro maaşı fazlaydı ondan da kurtulduk.darısı belhanda'nın başına.
 
Koşarak gitti, kulüp göndermedi. İyi para verince kulüp engel olmadı.

Bedava da olsa gelmesin. Kafası kesinlikle çalışmıyor. Gerizekalı kontenjanımız dolu!
 
Üst Alt