Ndiaye: "İyi bir ruh ortaya koyduk" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Ndiaye: "İyi bir ruh ortaya koyduk"


664e8bc55a0040a78ed4d3ad3a61d36e.jpeg

Eski takımı Osmanlıspor’a karşı mücadele eden Badou Ndiaye karşılaşma sonrasında yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Ndiaye, eski takımına karşı oynamasını “Eski takımıma karşı mücadele ettim. Enteresan bir duygu. Ama şu anda Galatasaray için forma giyiyorum ve elimden geleni yapıyorum” derken karşılaşma için ise “Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Beraber mücadele ederek ve iyi oynayarak kazandık. İyi bir ruh ortaya koyduk ve güzel bir galibiyet oldu” ifadelerini kullandı.

Ndiaye, Galatasaray taraftarı ile olan ilişkisi için ise “Taraftarla olan ilişkim her geçen maç daha da iyi olacak” derken Tolga Ciğerci’nin performansı hakkında da “Tolga’nın ne kadar iyi bir futbolcu olduğunu biliyoruz. Attığı goller kendine güveni için çok önemli. Umarım bu şekilde devam eder” değerlendirmesinde bulunarak sözlerini tamamladı.

galatasaray.org
 
Eger mallasip takimi dagitmazsak ya da onumuz kesilmezse yabanci siniriyla hakemlerle vs. bu herifi TR icin rekor bedelle satariz diye dusunuyorum. Hele CL'de bu performansi ortaya koydugunu dusununce...
 
Bazı pozisyonlarda dalıyor daha dikkatli olmalı ve performansını 90 dakikaya yayması gerekiyor. Gereksiz faullerden kaçınmalı her topu alacaksın diye kaide yok rakibi hırpalaman bile yeterli.
 
Badou sen neymişsin be, Fellaini yerine seni tercih ettiğimizde bize güldüler. Ama şimdi gülme sırası bizde, son gülen iyi gülermiş. :)
 
Çok gol ve asist beklenemez belki ama adamın çok özel iki özelliği mevcut.
Yam yam gibi ısırıyor orta sahada rakibi ve topu ileriye taşıma özelliği var ani şekilde.
 
Bazı pozisyonlarda dalıyor daha dikkatli olmalı ve performansını 90 dakikaya yayması gerekiyor. Gereksiz faullerden kaçınmalı her topu alacaksın diye kaide yok rakibi hırpalaman bile yeterli.

galatasarayda oynamasını çok iyi değerlendiriyor adam bamgum dalıyor zaten hakemler daha musama gosteriyor . ve dalmasıda lazım
 
Üst Alt