Ndiaye Transferi Bitti! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Ndiaye Transferi Bitti!


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cd7775d528f84682a4423d2a0867e4a7.jpg


Galatasaray’ın Senegalli orta saha oyuncusu Badou Ndiaye, Stoke City’ye yakın. Sky Sports'a göre kulüpler 15 milyon Sterlin’e anlaşma sağladı.

İngiliz yayın kuruluşu Sky Sports’a göre Stoke City, Ndiaye için Galatasaray’a 15 milyon Sterlin ödeyecek. Ndiaye’nin vize işleşmelerinde sorun yaşamaması halinde İngiltere’ye giderek sağlık kontrolünden geçmesi bekleniyor.

Galatasaray, Senegalli futbolcuyu sezon başında Osmanlispor’dan transfer etmişti.

Ligde 17 maçta 1 gol – 3 asistlik performans sergileyen Ndiaye, transfer olma ihtimali nedeniyle geçtiğimiz haftaki Osmanlispor maçının kadrosundan son anda çıkarılmıştı.

Ntvspor
 
Galatasaray, Badou Ndiaye'nin satışı konusunda İngiltere Premier Lig kulübü Stoke City ile anlaştı! Bu rakam, Galatasaray tarihinde bir futbolcunun satışından kazanılan en yüksek meblağ olacak.Galatasaray'da beklenen transfer tamamlandı. Ayrılmak isteyen Badou Ndiaye için Galatasaray Kulübü, Stoke City ile anlaştı.

Sarı kırmızılı kulüp, İngiliz ekibi ile 16 milyon euroya anlaşırken Ndiaye de, Galatasaray'dan hak ettiği 1.3 milyon euroluk alacağından vazgeçti.Kısaca sarı kırmızılılar, Ndiaye'yi toplamda 17.3 milyon euro karşılığında Stoke City'e verdi.

Galatasaray Kulübü'nde ,resmi açıklamanın kısa süre içinde yapılması bekleniyor.

1,3 alacağından vazgeçmiş?
 
Gün gelecek hayatımın hatasını Galatasaray dan ayrılmakla yaptım diyecek. O formanın kıymetini bilemedim diyecek. yürüsün gitsin. gitsin de görsün.
 
diaye gittiğine göre artık tek şansımız yediğimizden fazlasını atabilecek bir anlayışla sahaya çıkmak olacaktır diye düşünüyorum..
 
hayırlı olsun.

güç kaybettik ama dursun kulübün anasını bellemiş satmaktan başka çaremiz yoktu.

yerine transfer yapacak para olmadığına göre transfer yapmaya gerek yok.

iyi bir sol bek alıyorlarsa alsınlar yoksa lato ligde idare eder. son maç pas hataları yapsada hücuma çok katkı verdi iyi oynadı bence.
 
Madiayeden 16 M € kaldırdık yaw gerçekten İngilizler Futbolu bilmiyor dünya yıldızları dururken Madiayeye 16 verdiler puh
 
defolsun başarı falan dilemiyorum para kazandırması da umrumda değil. sanki sürekli kasamız doluydu da . 6 ay önce hayalim dediği bizi şimdi küme mücadelesi verecek takıma tercih etti. kendini burda da gösterip büyük takıma gitme şansın vardı ? stoke ne yav ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt