Ndiaye'de Fark Kapanıyor! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Ndiaye'de Fark Kapanıyor!


336


Başkent ekibi 10 milyon Euro’luk talebini 8 milyona çekti. Ndiaye için pazarlık masasına 5 milyon Euro ile oturan Cimbom, teklifini 6.5 milyona yükseltti. Tarafların 48 saat içinde anlaşması bekleniyor

Fransız orta saha Imbula için Premier Lig ekibi Stoke City'den olumsuz yanıt alan Galatasaray, Manchester City'den kadrosuna katmayı planladığı Fernando'nun yanına Ndiaye'yi düşünüyor.

Oyuncunun kulübü Osmanlıspor'la pazarlığa başlayan Sportif Direktör Cenk Ergün ilk teklifini 5 milyon Euro ile yapmıştı Pazarlığı 10 milyon Euro ile açan Başkent ekibi 8 milyona indi. Bunun üzerine Galatasaray'ın teklifini 6.5 milyon Euro'ya yükselttiği öğrenildi.

Osmanlıspor yüksek yıllık ücretleri nedeniyle sarı-kırmızılı takımdan takasla oyuncu istemediğini belirtti. Galatasaray cephesi bonservisteki 1.5 milyon Euro'luk farkı Ndiaye'nin bir sonraki satışından Osmanlıspor'a pay vererek çözmeye çalışıyor.

Bu arada Osmanlıspor'un Ndiaye'ye talip olan İngiliz kulüplerleriyle görüşmelerinin olumsuz sonuçlandığı öğrenildi.

SABAH
 
-------------- Muslera -------------
Mariano Maicon Denayer Linnes
------------- Fernando -------------
--------- Badou Belhanda ---------
--- Feghouli Gomis Rodrigues ---


Bizim asıl gayemiz Avrupa'da başarılı olmak olsa da, şu an Avrupa kupalarında yer almadığımıza göre ligde Beşiktaş, FB ve Başakşehir'e göre daha avantajlı konumdayız. Sonuçta Avrupa'da mücadele eden kulüplerin oyuncularının daha fazla maça çıktığı için otomatik olarak yorgunluk ve sakatlık riski artıyor. Tudor'un bundan sonra hiçbir bahanesi kalmıyor. Teknik direktör istikrarı için başarılı olmasını istiyorum ama hiç ışık da vermiyor açıkçası.
 
Teknik direktör mevzusu bir kenara

Fernando, Mariano, Ndiaye, Feghouli, Belhanda ve Gomisli kadro, arkasında Maicon ve Denayerle birlikte çok iş yapabilir. Sneijder kalsaydı düşünemiyorum. Ama takımın sol tarafı amatör küme terk adeta.
 
İki dikine gidip top kaptırır yuhalarız ikinci maç. Sonra onu da yapmaz.

Jose Rodriguez vardı dal düz giriyordu. Ndiaye'nin şansı aynısını yapıyor ama Osmanlı'da oynayıp 20 dalışta 2 kere olumlu iş yapınca göze batmıyor.

Emre Çolak A.Madrid maçında aynısı yapınca 30. dakika yuhlar ile çıktı hatırlatırım.
 
2 milyon bonservis ve yıllık 1 milyondan 3 yıllık sözleşme mantıklı onun dışında verilecek her para belliki birilerinin cebine giriyor demektir.
 
donk vol 2

osmanli'nin 10 numarasi bu adam ve sadece 2 asist yapmis, zenci olduguna ve hizli kostuguna gore 8 numara da oynar deyip almak malligin daniskasi
 
Son düzenleme:
Üst Alt