Ne Yaptın Fernando! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Ne Yaptın Fernando!


Ne Yaptın Fernando !
Top hırsızı Fernando...

fft226_mf9886640.Jpeg


Sarı-Kırmızılı takımın gizli kahramanlarından Fernando Reges, Kasımpaşa maçında rakibin 7 atağını kesti, 10 top çalmayla oynadı.

Sarı-Kırmızılı takımın gizli kahramanlarından Fernando Reges, izin günü farklı bir aktiviteyle değerlendirdi...

Öğlen saatlerinde lüks bir tekneyle denize açılan Brezilyalı orta saha oyuncusu, bu görüntüyü kendi instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

Manchester City’den transfer edilen Fernando, son oynanan Kasımpaşa maçında rakibin 7 hızlı atağını keserek, dikkat çekti. Öte yandan Sambacı 10 top çalmayla oynadı.

(Fanatik)
 
Son düzenleme:
Takımın sigortası. Real Madrid'de Casemiro, Chelsea'de Kante ne yapıyorsa bizde de Fernando yapıyor.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
geçen sezona baktığımda en kolay denecek maçları bile ya kazanamıyor ya da kazansakta zar zor kazanıyorduk....takıma level atlatan Fernando ve Ndiaye'ye teşekkür ediyorum
 
Ayrıca Melo gibi hırçın da değil, yani pozisyon icabı hırçın değil rakibinden çok temiz alıyor topları ikili mücadeleleri gayet bilinçli bir şekilde toplara müdahale etmek üzerine kurulu, çok büyük bir oyuncu transfer ettik. Haftalar geçtikçe daha iyi anlayacağız.
 
gerçektende öyle yerlerde bir anda ortaya çıkıyor ki muazzam bir anda atağı bitiriyor tabi ndiaye de en az onun kadar başarılı bu konuda
 
Akilli bir oyuncu, fizigi ve teknigi iyi.
Bölgesinde kaldigi sürece rakiplerin kolay kolay orta sahayi gecebilecegini sanmiyorum.
 
Üst Alt