Nedir Bu Zor Rakip Meselesi? | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Nedir Bu Zor Rakip Meselesi?


Ekşi sözlükte ve antuda önümüzdeki 7 haftadaki fikstrümüzü koyup olası puan kayıplarımızı hesaplamışlar.Buna hem çok güldüm hem de korkularının altında yatan meseleyi incelmek istedim.Galatasaray 2015te 3 kupa birden aldı hamzaya ragmen.yani Galatasarayın en zor zamanlarda,engellerde bile şampiyonluk çıkardıgını çok iyi biliyo kuş sürüleri.o yüzdendir ki bizim bu sene şampiyon olmamız çok normal bu kadroyla ,bunun bilincindeler.ama bu seferki korkularının başka bi korku oldugunu düşünüyorum.çünkü Galatasaray kadrosu yeni ve kaliteli..ve yeni olmasına ragmen böyle bi başlangıc yaptı genç hocası ile.ve o genç hocası kurdu bu kadroyu...

Gelecekteki Galatasaray korkutuyor bunları.siz neler söylersiniz?
 
Son düzenleme:
Kafa takımlarla oynamadık
Tek umutları o kaldı sadece
Onuda göreceğiz

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
geçen yıl ki takımın derbi performansı ile bu sezon ki takımın muhtemel performansı kıyas kabul etmez. bu seneki takımın muhtemel derbi performansı aşağı yukarı 2011-2012 deki gibi olacaktır.
 
Bunu ben de fark ettim. Anlamsızca takımımıza, teknik direktörümüze laf atmaya başladılar. Hem de çok saçma argümanlarla. Bir kaç defa açıklama yaptım. Tansiyonumu çıkardılar. Şimdi Galatasaraylı olmayanlarla futbol konuşmuyorum. Siz de öyle yapın. Okumayın, konuşmayın.
 
Üst Alt