Negredo Transferi Dursun Özbek'in Onayına Kaldı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Negredo Transferi Dursun Özbek'in Onayına Kaldı!


middlesbroughs_alvaro_negredo_celebrates_scoring_their_first_goa_316764.jpg

En az 2 forvet takviyesi yapmak isteyen sarı-kırmızılılar, Negredo ve Martinez ikilisinden birisine de sezon sonu parçalı formayı giydirmek istiyor. Hangi futbolcunun seneye Türk Telekom Arena'da boy göstereceğine ise Galatasaray Başkanı Dursun Özbek karar verecek.


Futbol Direktörü Cenk Ergün, Middlesbrough'da kiralık olarak oynayan Alvaro Negredo için Valencia'nın yöneticileri ile görüştü. Ergün, tecrübeli golcüyü kadrosuna katabilmek hedefiyle 3 milyon Euro'luk bir teklifi yaptı. Valencia da bu teklife sıcak bakıyor ve iki kulübün el sıkışmasında sadece pürüzler kaldı. Cenk Ergün'ün, Alvaro Negredo'nun menajeriyle de temasa geçtiği ve 2 yıllık sözleşme önerdiği gelen haberler arasında.

Kulübü ile 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunan Negredo, bu sezon 34 lig karşılaşmasında 9 kez ağları havalandırdı. İspanyol oyuncu, Galatasaray yönetimi ile yapacağı pazarlıklarda ikna olursa yeni sezonda Cimbom'un başarısı için ter dökecek.

GSC Haber
 
Bu kadro yapısıyla Negredo, son 3 yılda sezon başına ortalama kaç gol attıysa burda da aşağı yukarı o kadar atar. Beslenmesi gereken forvet, aynı Eren gibi. Geriden oyun kurabilen hücum katkısı olan beklerin ve kanatlarından biri Lens gibi besleyici olsa gelsin 20 tane atar. Bizdeki beklerin oyun kurma becerisi yok ve hücum katkıları sıfıra yakın. Kanatlar da içe kat etmeyi seven kendine oynayan oyuncular.
 
negredo gibi kaliteli bir futbolcu iş yapar takımda ama önce o takım organizasyonunu yapmamız gerekiyor.. özbek başkanlıgıyla , tudorla falan organizasyon yapamazsınız..
bunlar futbolu bilmeyen insanlar.
 
Üst Alt