Neslihan Demir Güler Galatasaray'da! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Neslihan Demir Güler Galatasaray'da!


tumblr_mqpp4wyTVb1qhr59bo1_1280.jpg

Türk kadın voleybolunun son dönemdeki en büyük yıldızlarından Neslihan Demir Güler Galatasaray'da!

1982 doğumlu pasör çaprazı 1995'te Eskişehir DSİ'de başladığı profesyonel kariyerinde Yeşilyurt, Vakıfbank, Tenerife ve Eczacıbaşı formaları ile 12 kupa kazandı.
Türkiye Milli Takımı ile 100'den fazla maça çıkan Neslihan, 2012 Londra Olimpiyat Oyunları'nda Türk kafilesinin önünde bayrak taşımıştı. 2003'te Türkiye'de düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nda ikinci olan milli takımın parçası olan Neslihan 18 kez bireysel ödüle de layık görüldü.

Neslihan Demir Güler'e sarı kırmızı forma altında nice başarılar dileriz.

Galatasaray Spor Kulübü
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Galatasaray'a transfer olan Neslihan Demir Güler'in transferi öncesinde devreye Ünal Aysal'ın girdiği ve ''bu da benden Galatasaray'a ve Dursun kardeşime hediye olsun'' dediği öğrenildi. Dursun Özbek ise bu hareketin ardından; ''Ünal Aysal'ı arayıp telefonda teşekkür etti''


Haberin devamı için tıklayın;


Ntvspor
 
Çok çok iyi transfer. Seneye şampiyonluk için takım kurulacağını zaten biliyordum. Bu transferle artık elimiz çok güçlendi. Çaprazda Neslihan yedeği de Seda olacak. Böylelikle 2 kaliteli yabancı smaçör alıp hem Tr hem Cl de şampiyonluğun adayı olabiliriz.
 
Ali Yüce'yi kim voleybol şubesinin başına getirdiyse Allah razı olsun. Neslihan'ı bizim takımda görmek en büyük hayalimdi. Yaşlanmış ve eski hücumu kalmamış olsada serviste şuan dünyanın en iyisi o hala. Ayrıca defans manşet herşeyi yapabileceği için elimizi çok rahatlatacak.
 
Vakti zamanında Eurovision'da yarışan bir abi evlilik teklifi etmişti oradan biliyorum.Voleybolda tanıdığım tek isim kendisi ☺️
 
Üst Alt