Netflix’in İlk Türk Orijinal Dizisi: The Protector | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
,-6U6cogTT0y0LgXanndG-g.jpg

Netflix’in ilk Türk orijinal dizisinde ana karakteri canlandıracak olan Çağatay Ulusoy'un partnerine sonunda karar verildi. Serenay Sarıkaya, Melisa Aslı Pamuk, Cansu Dere, Burcu Biricik ve Farah Zeynep Abdullah'ın isminin geçtiği projede Leyla Lydia Tuğutlu oynayacak.


Mayıs 2017’de imzalandığı duyurulan Netflix’in ilk Türk orijinal dizisinin detayları netleşmeye başladı.

Merakla beklenen yapımın ana karakterini ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy canlandıracak.

Osmanlı ve Türk efsanelerinin yanı sıra tarihten esinlenen bir kahramanlık hikayesini anlatacak olan dizinin senaryosu ise iki önemli isme emanet.

Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği diziyi Behzat Ç. dizisiyle tanınan Ercan Mehmet Erdem ve Ezel, Suskunlar gibi başarılı projelere imza atmış Pınar Bulut kaleme alacak.

Türk orijinal dizisi, 2018 yılında tüm dünyada aynı anda yayınlanacak.

Dizide, genç bir adam, özel güçlere sahip olduğunu keşfeder. İstanbul’u yok etmek isteyen karanlık güçlere karşı, şehri ve tüm insanlığı korumak için elindeki bu güçleri kullanmayı öğrenmesi gerekmektedir.

Bu yolculukta kendisine yardım edecek arkadaşlarıyla harekete geçmekten başka çaresi yoktur.

Netflix dizisinde rol alacağını Instagram hesabından doğrulayan Ulusoy da yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Heyecanımı sizinle paylaşmak ve bir konuya açıklık getirmek istediğim için bu videoyu çekiyorum. Evet duyduklarınız doğru, 2018 yılında çok farklı ve çok güzel bir projeyle Netflix’te olacağız. Görüşmek üzere."

Ntv


 
Konu biraz değişik duruyor ama senaristler sağlam, Çağatay'da bayağı geliştirdi kendini oyunculuk konusunda bakalım ne çıkacak.
 
Üst Alt